BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Duitse Literatuur 2020/2021

Het verdienen van een Bachelor, die ongeveer twee tot vier jaar full-time onderwijs vereist, kunnen vele deuren van de mogelijkheid openen voor afgestudeerden. Deze deuren zou kunnen leiden tot een beter betaalde loopbaan, evenals de kans om een ​​master's degree voort te zetten in de toekomst.

Wat is een Bachelor in de Duitse literatuur? In dit programma, studenten bekwamen in het lezen, schrijven en spreken Duits als ze klaar en studie klassieke werken van de Duitse literatuur. Door het nemen van klassen, zoals moderne Duitse literatuurwetenschap, inleiding tot de middeleeuwse studies, taalkunde, de Duitse filosofie, en post-renaissance Duitse literatuur, studenten onderscheiden de historische context en de totale impact van belangrijke geschriften van de Duitstalige wereld.

Studeren voor een Bachelor in de Duitse literatuur kan helpen studenten om niet alleen hun vaardigheid in het Duits, maar ook hun vaardigheden in close reading en kritisch denken te verbeteren.Studenten zijn dan in staat om deze vaardigheden toe te passen op de Duitse literatuur en andere intellectuele belangen kunnen zij nastreven in de toekomst.

Het ontvangen van een bachelor's degree in de Duitse literatuur zal anders kost voor elke student, en kan afhangen van variabelen zoals de locatie van de school en de hoeveelheid tijd die het duurt voor de student om hun diploma te verdienen. Studenten moeten vragen om up-to-date collegegeld in om volledig inzicht in de kosten van hun opleiding.

Door het verdienen van een bachelor's degree in de Duitse literatuur, veel studenten zijn zeer geschikt voor een loopbaan bestuderen Duitse literatuur, of dat nu in de openbare bibliotheken, bijzondere collecties, campus bibliotheken, musea, of als curatoren voor particuliere boek collecties. Afgestudeerden kunnen er ook voor kiezen om hun vaardigheid in het Duits te gebruiken om te werken als editors voor Duitstalige romans, of zoals journalisten en persbureaus voor de Duitse nieuws bedrijven.

Om te beginnen werken in de richting van je bachelor in de Duitse literatuur van vandaag, gewoon zoeken naar uw programma hieronder en rechtstreeks contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

1 Resultaten in Duitse Literatuur Filter

Bachelor in het Duits

Aquinas College
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Het programma voor Duitse Studies aan het Aquinas College bevordert een begrip van en uitwisseling met Duitstalige culturen, zowel binnen als buiten de Verenigde Staten. Ons g ...

Lees meer