Filter
Bachelor Studies
Duitsland Bonn Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Undergraduate Studies in de Verenigde Bonn in Duitsland 2019

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Rusten op de oevers van Rijn in Noordrijn-Westfalen, Duitsland is Bonn. Dit is een stad die invloed heeft op de Duitse politiek en bestuur. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Bonn, die een van de grootste en meest prestigieuze universiteiten in Duitsland.

Bachelor Opleidingen in de Verenigde Bonn in Duitsland

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Diploma University of Applied Sciences

De bachelor diploma van industrieel ingenieur kan worden voltooid als een campus programma in Bad Sooden-Allendorf, leren op afstand met klassikale sessies op geselecteer ... [+]

De Bachelor diploma van industrieel ingenieur kan als aanwezigheid studies Bad Sooden-Allendorf, leren op afstand met klassikale sessies op geselecteerde studiecentra of virtueel afstandsonderwijs Colleges en tentamens op alle studiecentra in Duitsland DIPLOMA worden aangevuld met online. Bezoek ons ​​in de "Virtual voorproefje gebeurtenissen Technology"Regelmatig aangeboden. De standaard periode van studie voor de opleiding in Industrial Engineering afstandsonderwijs is 7 semesters en Aanwezigheid bestudeert 6 semesters. De afgeronde studie recht op een latere master's degree in engineering of economie, bijvoorbeeld om de studie carrière voort te zetten met de opeenvolgende Master of Arts (MA) Economie en Recht - Focus van bestuur of de Postgraduate MBA van DIPLOMA universiteit.... [-]

Duitsland Bad Sooden-Allendorf Aalen Baden-Baden Berlijn Bochum Bonn Friedrichshafen Hamburg