Filter
Bachelor Studies
Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Top Deeltijd Undergraduate Studies (Bachelor) in Duurzame Energie 2019/2020

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Programma's gericht op duurzame energie bieden studenten met kennis rond alternatieve, milieuvriendelijke vormen van energie. Enkele veel voorkomende thema's kunnen hernieuwbare energie transportsystemen, thermodynamica, windenergie, kernenergie engineering, thermische zonne-energie toepassingen en energiesystemen beheer te nemen.

Deeltijd Bachelor Programma in Duurzame Energie

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Duurzame Energie

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment

Solliciteer direct op jaar 3 van deze ingenieursdiploma en beheer de krachttechniek en ontwerpvaardigheden die de hedendaagse energie-industrie zocht. Het diploma is geac ... [+]

Geaccrediteerd door: EI

Alleen jaar 3

Bestudeer mechanische en elektrische installatiesystemen en leer over duurzame energieproductie, zoals energieopwekking, transmissie, distributie, gebruik en energiebesparing. Geniet van industriële stages en gespecialiseerde modules voor energiebeheer en engineering.

Toelatingseisen

Jaar 3

HND Werktuigbouwkunde met B in de gesorteerde eenheid inclusief wiskunde voor techniek 1, 2 en 3 of technische wiskunde 1, 2, 3, 4 en 5.

Wiskunde zomercursus

Aanwezigheid en slagen op Maths Summer School zijn essentieel voor mensen zonder wiskunde voor Engineering 3 of Engineering Mathematics 5.

Voor meer info: www.gcu.ac.uk/mathssummerschool... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands