BACHELORSTUDIES

Bachelors in Economie in de Democratische Republiek Congo

Bachelor graden van geaccrediteerde hogescholen en universiteiten kunnen belangrijke stapstenen zijn naar een succesvolle carrière.De meest voorkomende vorm van undergraduate programma is een bachelor 's degree, meestal uitgereikt na vier jaar van succesvolle studie

Afgezien van het onderscheid tussen micro-economie en macro-economie moeten studenten die economie studeren, ook het verschil leren tussen positieve economie en normatieve economie. De eerste handelt met wat is, terwijl de latere handelt met wat zou moeten zijn. Andere onderscheidende kenmerken zijn economische theorie en toegepaste economie.

Studenten die willen leren over de cultuur-specifieke gerechten en entertainment kunnen genieten van naar school in Congo DRC (Zaïre), zoals eten en muziek zijn twee van het land 's meest populaire bezigheden. Honderden van verschillende etnische groepen noemen van het land naar huis, en Frans is de meest voorkomende van de 242 talen.

Bachelor Programma in Economie in de Democratische Republiek Congo

2 Resultaten in Economie, Democratische Republiek Congo Filter

Diploma in de economie en het beheer van de wetenschap

Université Catholique de Bukavu
Bachelor
feb 2020
<
Voltijd
Frans
Campus

De faculteit economie draagt ​​bij aan het creëren van welzijn voor iedereen in een wereld van flagrante ongelijkheid uit te nodigen om anders te denken dat de economie.

Lees meer

Bachelor in Economie en Ontwikkeling

L’Université Catholique Du Congo
Bachelor
feb 2020
<
Voltijd
<
5 jaren
Frans
Campus

Baseline studies worden gespreid over vijf jaar, 3 jaar van graduate en 2 undergraduate jaar. De opleiding kan worden afgerond door een van de samenvoeging van het secundair o ...

Lees meer