BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Economie in Kameroen

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

De studie van de economie is er een die erg waardevol is voor de hedendaagse samenleving. Economische principes kunnen worden toegepast op een breed scala van instellingen, waaronder gezondheidszorg, overheid, financiële wereld, bedrijven, politiek en zelfs religie. Al deze bureaus vereisen tijd en uitgaven, en kunnen dus bekeken worden vanuit een economisch gezichtspunt.

Het West-Afrikaanse land Kameroen heeft een snel groeiende hoger onderwijs. Hogescholen en universiteiten waren gering in aantal tot voor kort, maar veel nieuwe scholen met een verscheidenheid aan nieuwe academische programma's zijn sterk gediversifieerd de mogelijkheden voor studenten in dit land.

Bachelor's Porgramma in Economie in Kameroen

1 Resultaten in Economie, Kameroen Filter

In economie beheerlicentie

L’Université Catholique d’Afrique Centrale
Bachelor
feb 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Frans
Campus

De training is gericht op veelzijdige intermediair level executives trainen in staat zijn om banen van de "middle management" te houden in het kader van de bedrijfsvoering.

Lees meer