BACHELORSTUDIES

Bachelors in Economie in Kroatië

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Economie is een tak van de sociale wetenschappen die zich bezighoudt met de distributie, consumptie en productie van goederen en diensten. Economie is een afgeleide van twee Griekse woorden die 'huis' en 'wet' betekenen, en dus gaat het over gewoonten van goed management.  

Door Academische Programma van Kroatië International, student uit verschillende delen van de wereld te verkrijgen opmerkelijke leerervaring. Steden van het land bieden een perfecte locatie om leerlingen die willen diplomatie, vrede en conflict studies, internationaal ondernemen en internationale betrekkingen te bestuderen.

Bachelor's Opleiding in Economie in Kroatië

2 Resultaten in Economie, Kroatië Filter

Bachelor in economie en management

Zagreb School of Economics and Management
Bachelor
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Dit vierjarig programma bevat onderwerpen op het gebied van economie, management, boekhouding, financiën, marketing, toerisme en een groot aantal keuzevakken die studenten kun ...

Lees meer

Bachelor in Business Wiskunde en Economie

Zagreb School of Economics and Management
Bachelor
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Het undergraduate programma in Business Mathematics and Economics legt de nadruk op bedrijfseconomie en kwantitatieve wiskunde om financiële experts voor te bereiden op werk i ...

Lees meer