120 Bachelorgraad Opleidingen in Economie in Noord-Amerika for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Economie in Noord-Amerika for 2024Filter
    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Bereid je voor op diverse en goedbetaalde vacatures met de bekroonde, online bachelor in economie van de Eastern Oregon University. Met het praktische, theoretische en praktische curriculum kun je overheidswerk, econoomfuncties, onderzoeksbanen of managementwerk nastreven dat kan leiden tot een CEO-titel.

    • Lincoln, Verenigde Staten

    Full time

    120 uur

    Op de campus

    Engels

    Economie beïnvloedt alle aspecten van het leven. Economie is meer dan prijzen en geld de studie van hoe mensen, huishoudens, bedrijven en overheden keuzes maken onder schaarste. Leer hoe u kritisch kunt denken, weloverwogen beslissingen kunt nemen en uw analytische vaardigheden kunt toepassen op kwesties die individuen, bedrijven, overheden en hele landen aangaan.

    • Evansville, Verenigde Staten

    Full time

    Op de campus

    Engels

    De studie economie biedt studenten waardevolle competenties, waarbij analytische en communicatieve vaardigheden worden gecombineerd. Deze analytische vaardigheden vormen de basis voor economisch redeneren. Ze omvatten probleemoplossing, kritisch denken en strategische besluitvorming om menselijk gedrag en het maken van keuzes te analyseren. Toepassingen van deze manier van denken worden gebruikt om bedrijfsactiviteiten, overheidsbeleid, ontwikkelingsprojecten en in de wet te evalueren.

    • Lacey, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Als de sociale wetenschap die concurrentiegedrag op de markt verklaart, ligt economie ten grondslag aan alle zakelijke activiteiten. Economie kijkt ook naar alternatieve strategieën voor het toewijzen van schaarse middelen.

    • Tampa, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Economie majors aan de Universiteit van Tampa kunnen een BS-graad of een BA-graad van het College of Business volgen. Alle majors zijn verplicht om zowel macro- als micro-economische vaardigheden te ontwikkelen via het intermediaire niveau. Econometrie (economische statistiek) en business calculus zijn geïntegreerd in het curriculum. De afdeling biedt keuzevakken over zowel micro- als macro-economische onderwerpen.

    • Harrisonburg, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Lethbridge, Canada

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Ottawa, Canada

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Economie kan een gespecialiseerd kennisgebied zijn, maar het is van belang voor bijna elk aspect van ons leven. In de kern is het de studie van een gemotiveerde keuze in de context van schaarse middelen en concurrerende belangen. De noodzaak om dergelijke keuzes te maken, doordringt het dagelijkse leven van ons allemaal - als individuen en in de samenleving als geheel.

    • Chicago, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Duik in de mechanica van de economie. Het gaat niet alleen om geld - economie is de studie van middelen en prikkels, en hoe deze ons gedrag beïnvloeden.

    • Waukesha, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    In de 21e eeuw is elk probleem mondiaal. Elke beslissing, of deze nu door een overheid of een bedrijf wordt genomen, heeft mogelijk verstrekkende internationale gevolgen. We zijn onderling verbonden, verward en van elkaar afhankelijk. De economie in het zuidoosten van Wisconsin kan worden beïnvloed door gebeurtenissen in Azië; de lucht die we inademen door Canadese milieuregels, en zelfs onze gezondheid door de verschijning van een vreemd nieuw micro-organisme in de tropen. De uitdagingen lijken groter dan ooit en de wereld kleiner. Ons wereldwijde studieprogramma helpt studenten de complexe relaties op het werk te begrijpen en bedreven te worden in het vinden van oplossingen voor uitdagende problemen. Als onderwerpen als politiek, internationale betrekkingen, beleidsvorming, duurzaamheid of macro-economie u interesseren, zult u het interdisciplinaire programma van Carroll University waarderen. We combineren cursussen in politieke wetenschappen, economie, filosofie, geschiedenis, religieuze studies, milieuwetenschappen en volksgezondheid. En je kiest een nadruk die focus toevoegt aan economie, geopolitieke kwesties of wereldregio's.

    • Chicago, Verenigde Staten

    Full time

    130 uur

    Op de campus

    Engels

    Een diploma in sociaal en economisch ontwikkelingsbeleid bij Illinois Tech zal je helpen je kennis aan te scherpen van hoe globalisering je lokale gemeenschap beïnvloedt en vice versa. Het zal je uitrusten met de vaardigheden die je nodig hebt om in de frontlinie van de ontwikkeling van het overheidsbeleid te werken en deuren te openen voor carrières die actief betrokken zijn bij de sociale, economische en milieubeleidskwesties die vandaag even fundamenteel zijn als decennia in de toekomst. toekomst. Je zult je ook concentreren op de rol die technologie speelt bij het verlichten van armoede, en op hoe technologie het economische concurrentievermogen vormgeeft.

    • Abilene, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De economie heeft zeer geavanceerde en bruikbare analysemethoden ontwikkeld die een krachtige en belangrijke bijdrage leveren aan de samenleving. Bedrijven en overheden op alle niveaus produceren massa's rapporten en documenten. Het is de economie die ons vertelt wat al die gegevens betekenen en wat de implicaties zijn voor onze economie.

    • Binghamton, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De afdeling Economie biedt een BA, drie BS-graden en een minor aan. De BA biedt studenten uitgebreide kennis van de principes en instrumenten van de economie. BS-graden bieden cursussen in economische analyse, financiële economie en economische beleidsanalyse voor studenten die een geavanceerde studie of carrière in de economie, financiële analyse of bij de overheid plannen.

    • Ottawa, Canada

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Erie, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Gannons economische concentratie bereidt je voor op het aanpakken van belangrijke economische kwesties met behulp van krachtige analyse-instrumenten. Je bouwt een uitstekende basis in de financiële en kwantitatieve modellen die door zakelijke professionals worden gebruikt. Je past die basis toe om economische en industriële trends, zakelijke concurrentie, risicoprofielen en andere factoren te analyseren die oplossingen met grote impact voor economische problemen in verschillende sectoren aandrijven.