BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Economie in Polen

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Er is bewijs dat economisch schrijven al dateert uit het Mesopotamische tijdperk. De ontwikkeling van de moderne economie is grotendeels te danken aan twee groepen die bekend stonden als de fysiocraten en de mercantilisten. Deze groepen hielpen het kapitalisme in Europa te ontwikkelen in de 16e eeuw.

Net als veel andere EU-landen, Polen biedt goedkope of zelfs gratis onderwijs aan EU-studenten. Aankomende studenten moeten hun aanvraag rechtstreeks bij hun gekozen Poolse instelling. De Universiteit van Warschau, bijvoorbeeld, kosten tussen £ 1.300 en £ 2.500 per jaar voor zijn taalcursussen Engels.

Bachelor's Porgramma in Economie in Polen

5 Resultaten in Economie, Polen Filter

BA in Economics (Business School)

Polonia University
BA
okt 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Campus

BA-programma's bieden studenten met kennis van Business Administration en Economics. Het diploma wordt uitgereikt op basis van de kern en gespecialiseerde cursussen.

Lees meer

BA in Economie - belangrijk in vastgoedwaardering en onroerendgoedtransacties

West Pomeranian University of Technology
BA
<
Voltijd
<
6 semesters
Engels
Campus

De afgestudeerde van deze major heeft uitgebreide kennis opgedaan op het gebied van onroerend goedrecht en markt, evenals vastgoedmiddelen, onderzoeksmethoden en evaluatie van ...

Lees meer

BA in Economie

University of Lodz
BA
okt 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Deze eerste level programma geeft basiskennis van economie en leert ook werkwijzen voor het oplossen van de economische problemen in de sociaal-economische omgeving.

Lees meer

Bachelor in economie

Polonia University
Bachelor
okt 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Campus

Het doel is om bekwaam en goed opgeleid personeel op het gebied van economie op te zetten, die de processen in de moderne economie kunnen analyseren die kennis hebben van de f ...

Lees meer

BA in Economie - major in accounting en finance in economische entiteiten

West Pomeranian University of Technology
BA
<
Voltijd
<
6 semesters
Engels
Campus

De afgestudeerde van deze major zal kennis opdoen op het gebied van organisatie, werking en financiering van economische entiteiten, afhankelijk van hun organisatorische en ju ...

Lees meer