BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Economie in Tsjechië

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

De studie van de economie is er een die erg waardevol is voor de hedendaagse samenleving. Economische principes kunnen worden toegepast op een breed scala van instellingen, waaronder gezondheidszorg, overheid, financiële wereld, bedrijven, politiek en zelfs religie. Al deze bureaus vereisen tijd en uitgaven, en kunnen dus bekeken worden vanuit een economisch gezichtspunt.

Tsjechië ligt in het hart van Europa is een buurman van Slowakije, Oostenrijk, Duitsland en Polen. Tsjechische universiteiten bieden lange reputatie en interessante specialisaties.

Bachelor Opleiding in Economie in Tsjechië

5 Resultaten in Economie, Tsjechië Filter

BSc Economie en management

Czech University of Life Sciences - Faculty of Economics and Management
BSc
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

De bachelorstudie tak Economie en Management biedt een vakgebied voor diegenen die geïnteresseerd zijn in dit brede professionele gebied. De studietak wordt interdisciplinair ...

Lees meer

Amerikaanse bachelor in internationale betrekkingen

University of New York in Prague (UNYP)
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Het Department of International Relations van UNYP biedt een modern curriculum dat de studie van economie en internationale politiek combineert. Ons programma is erop gericht ...

Lees meer

Bachelor in Economics and Management

Czech Technical University in Prague
BSc
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

The undergraduate Economics and Management program prepares students for professional work in international teams, analytical and entry-level managerial positions in industry, ...

Lees meer

BA-programma in Internationaal zakendoen en management

Newton College
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Internationaal bedrijfs- en managementprogramma aangeboden door de beste privé-privéuniversiteit voor economie en management in Tsjechië (4x gestemd in de afgelopen 5 jaar)

Lees meer

Bachelor in economie en management

Unicorn College
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Campus

Bacheloropleiding Economie en Management traint experts die kunnen profiteren van informatietechnologieën, met name in lagere tot middelste management banen.

Lees meer