BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Economische Ontwikkeling in de Democratische Republiek Congo

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Economische ontwikkeling is de studie van de nationale economieën en hoe landen het economische en sociale welzijn van de burgers kunnen verbeteren. Studenten kunnen economische theorieën leren en hoe deze ideeën aan de moderne wereld worden toegepast.

Studenten die willen leren over de cultuur-specifieke gerechten en entertainment kunnen genieten van naar school in Congo DRC (Zaïre), zoals eten en muziek zijn twee van het land 's meest populaire bezigheden. Honderden van verschillende etnische groepen noemen van het land naar huis, en Frans is de meest voorkomende van de 242 talen.

Bachelor in Economische Ontwikkeling in de Democratische Republiek Congo

1 Resultaten in Economische Ontwikkeling, Democratische Republiek Congo Filter

Bachelor in Economie en Ontwikkeling

L’Université Catholique Du Congo
Bachelor
<
Voltijds
<
5 jaren
Frans
Campus

Baseline studies worden gespreid over vijf jaar, 3 jaar van graduate en 2 undergraduate jaar. De opleiding kan worden afgerond door een van de samenvoeging van het secundair o ...

Lees meer