48 Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies in Afrika for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies in Afrika for 2024Filter
    • Flic en Flac, Mauritius

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Accounting- en financiële professionals spelen een cruciale rol in de hedendaagse economie. Onze opleiding is bedoeld voor aspirant-accountants die een succesvolle carrière in het beroep willen opbouwen.

    • Johannesburg, Zuid-Afrika

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van deze kwalificatie is het ontwikkelen van intellectuele en praktische vaardigheden bij de analyse, interpretatie en toepassing van geavanceerde principes voor boekhouding, governance en controle en belastingen. Dit programma zal studenten voorbereiden op het identificeren en oplossen van geavanceerde principes voor boekhouding, governance en controle en belastingen in de praktijk. Ten slotte zal dit programma studenten voorbereiden op verdere studies in boekhouding, audit en belastingen als een wetenschap.

    • Pretoria, Zuid-Afrika

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Pretoria, Zuid-Afrika

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Pretoria, Zuid-Afrika

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Alice, Zuid-Afrika

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Dit programma is bedoeld voor leerlingen die zich willen specialiseren op het gebied van economie, zowel voor de gewone graad of de graad van verdienste. De verwachting is dat de leerlingen het voltooien van het programma zal een loopbaan, zoals in Banking and Finance, Industry, de publieke sector en de ontwikkeling die toegepast economisch onderzoek voort te zetten.

    • France Online, Frankrijk
    • Belgium Online, België
    • + 13 more

    Full time

    Afstand leren

    Frans

    Deze Europese Bachelor in financiën stelt studenten in staat om de vaardigheden te verwerven om van een hoger niveau van technicus naar dat van een manager te gaan. Het bereidt je voor op verantwoordelijke functies binnen een boekhoudafdeling.

    • Banjul, Gambia

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De Islamitische Universiteit Online presenteert 's werelds eerste collegegeld-free Bachelor's Degree-programma in de islamitische Banking and Economics.

    • Lesotho Online, Lesotho
    • Botswana Online, Botswana

    Full time

    54 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De Bachelor of Science met Honours in Accounting is gericht op diegenen die in de boekhoudkundige sector, commercial banking sector, de investeringen sector, overheidsbedrijven of accountantskantoren in te voeren. Het programma ontwikkelt inzicht in de boekhouding met belastingen, audit, verzekering, handel, industrie, financiën, strategisch management, etc.

    • Tunis, Tunesië

    Op de campus

    Frans

    De opleiding boekhoudwetenschappen aan de privéuniversiteit LBS heeft tot doel academische en praktische kennis te verschaffen over de verschillende aspecten die betrekking hebben op het boekhoudkundig beheer van bedrijven en organisaties.

    • Km 22, Egypte

    Engels

    Newgiza University verwelkomde de eerste instroom van studenten in 2017-2018, op haar ultramoderne campusfaciliteiten, School of Business and Finance, en streeft ernaar de leidende business school in Egypte en de MENA-regio te zijn, evenals het educatieve centrum voor bedrijfsbeheer, creativiteit en innovatie.

    • Cairo, Egypte

    Engels, Avestisch

    Het programma helpt studenten het integratieproces en de toepassing van kerncompetenties en vaardigheden in bedrijfsfinanciering te begrijpen die als basis kunnen dienen voor internationale certificeringen in financiën. Het biedt studenten een opleiding die de nadruk legt op het concept van financieel beheer, investeringsproblemen, kapitaalmarkten, bankieren en verzekeren, bedrijfsethiek en besluitvormingsstrategieën. Naast de zachte en technische vaardigheden die nodig zijn voor de markt, zijn plaatsen de sleutel tot het behalen van een baan, omdat bij deze banen het managen van mensen en het werken als onderdeel van een team om problemen op te lossen betrokken zijn.

    • Flic en Flac, Mauritius

    Engels

    Onze bancaire en financiële opleiding geeft je de specialistische kennis, vaardigheden en ervaring om te slagen in een sector die het succes van onze wereldeconomie beïnvloedt. Londen is een van de beste steden ter wereld om financiën te studeren, wat betekent dat onze BSc in financiën je de essentiële vaardigheden geeft om internationale carrièremogelijkheden in het bankwezen, verzekeringen en accountancy na te streven.

    • Johannesburg, Zuid-Afrika

    Op de campus

    Engels

    De School of Business & Management (SBM) biedt bachelor-, diploma- en certificaatprogramma's in boekhouding, economie, financiën, zakelijk ondernemerschap en management. We hebben gekwalificeerd en ervaren personeel dat op elk van de afdelingen werkt.

    • Johannesburg, Zuid-Afrika

    Blended

    Engels

    Je moet een geregistreerde ACCA-student zijn en je hebt aangemeld voor de BSc Degree Scheme.