BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Economische studies in de Democratische Republiek Congo

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Economie en administratie is een hybride werkveld waarin professionals worden opgeleid in zowel macro- als micro-economie. Analyse van de geschiedenis en inzicht in economische principes, samen met kennis van financiën, openbaar beleid en zakelijke onderwerpen, stellen experts in staat om korte en lange termijn aanbevelingen te doen.  

Studenten die willen leren over de cultuur-specifieke gerechten en entertainment kunnen genieten van naar school in Congo DRC (Zaïre), zoals eten en muziek zijn twee van het land 's meest populaire bezigheden. Honderden van verschillende etnische groepen noemen van het land naar huis, en Frans is de meest voorkomende van de 242 talen.

Bachelor Opleiding in Economische studies in de Democratische Republiek Congo

3 Resultaten in Economische studies, Democratische Republiek Congo Filter

Diploma in de economie en het beheer van de wetenschap

Université Catholique de Bukavu
Bachelor
feb 2020
<
Voltijd
Frans
Campus

De faculteit economie draagt ​​bij aan het creëren van welzijn voor iedereen in een wereld van flagrante ongelijkheid uit te nodigen om anders te denken dat de economie.

Lees meer

Bachelor in Economie en Ontwikkeling

L’Université Catholique Du Congo
Bachelor
feb 2020
<
Voltijd
<
5 jaren
Frans
Campus

Baseline studies worden gespreid over vijf jaar, 3 jaar van graduate en 2 undergraduate jaar. De opleiding kan worden afgerond door een van de samenvoeging van het secundair o ...

Lees meer

Bachelor bancassurance

INEAD
Bachelor
Frans
Online

Le secteur des Banques, des Établissements Financiers et des Assurances recrute en duurzaamheid.

Lees meer