BACHELORSTUDIES

Bachelors in Economische studies op Fiji

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Professionals die economie en administratie hebben gestudeerd, begrijpen zowel het grotere economische beeld als kleinere, geïndividualiseerde trends. Het is een interdisciplinair vakgebied waarin specialisten worden getraind om veel componenten in zowel het publieke als het private gedeelte in overweging te nemen en te analyseren, en aanbevelingen te doen op basis van de huidige en potentiële omstandigheden.  

Fiji, officieel de Republiek Fiji, is een eiland land in Melanesië in de Zuid-Pacifische Oceaan ongeveer 1.100 nautische mijlen ten noordoosten van Nieuw-Zeeland 's North Island.

Bachelor in Economische studies op Fiji

1 Resultaten in Economische studies, Fiji Filter

Bachelor in de handel in professionele boekhouding

University of the South Pacific USP
Bachelor
feb 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

De Bachelor of Commerce in Professional Accounting is een voorgeschreven programma en bestaat voor studenten die al op het boekhoudgebied zijn of eerder werkervaring hebben in ...

Lees meer