BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Economische studies in de Verenigde Puteaux Frankrijk

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Economie en administratie is een discipline die zich richt op zowel macro- als micro-economie. Experts worden opgeleid om te begrijpen hoe zowel individuele acties als massatrends de economie be├»nvloeden. Velen specialiseren zich in bepaalde vakgebieden, zoals openbaar beleid, bedrijfseconomie en consumentengedrag.  

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Beste Bachelor's Porgramma in Economische studies in de Verenigde Puteaux in Frankrijk

1 Resultaten in Economische studies, Puteaux Filter

Bachelor internationale betrekkingen

ILERI
Bachelor
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Frans
Campus

De Bachelor in Internationale Betrekkingen van ILERI is een algemene en multidisciplinaire training die alle gebieden van internationale betrekkingen bestrijkt: internationaal ...

Lees meer