BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Economische studies in Kameroen

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Economie en administratie, een spannend en uniek vakgebied, omvat de studie van zowel de grotere economie als van individueel gedrag binnen die economie. Een gevorderde kennis van economie plus opleiding in bedrijfsleven, financiën en overheidsbeleid bieden veel carrièrekansen voor deskundigen om te werken voor organisaties in zowel de publieke als de private sector .

Het West-Afrikaanse land Kameroen heeft een snel groeiende hoger onderwijs. Hogescholen en universiteiten waren gering in aantal tot voor kort, maar veel nieuwe scholen met een verscheidenheid aan nieuwe academische programma's zijn sterk gediversifieerd de mogelijkheden voor studenten in dit land.

Bachelor Opleiding in Economische studies in Kameroen

2 Resultaten in Economische studies, Kameroen Filter

In economie beheerlicentie

Catholic University of Central Africa
Bachelor
<
Voltijds
<
3 jaren
Frans
Campus

De training is gericht op veelzijdige intermediair level executives trainen in staat zijn om banen van de "middle management" te houden in het kader van de bedrijfsvoering.

Lees meer

In finance en accounting licentie (licofi)

Catholic University of Central Africa
Bachelor
<
Voltijds
Frans
Campus

De training is gericht op mid-level executives in staat om banen te nemen op het gebied van boekhouding en financiën te trainen.

Lees meer