BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Economische studies in Kroatië

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Economie en administratie is een samensmelting van veel verschillende disciplines. Professionals zijn getraind in business, macro- en micro-economie, financiën, openbaar beleid en andere onderwerpen om hen te helpen het nationale of mondiale financiële plaatje te analyseren en te begrijpen.

Kroatië is een land waar 40% van de burgers, variërend tussen de 18 en 35 jaar hebben hoger onderwijs genoten opleiding. Het land heeft het leven student verbeterd in deze universiteiten met een verdwenen levensstandaard in deze universiteiten vooral voor zowel de lokale en zelfs internationale studenten.

Bachelor Opleiding in Economische studies in Kroatië

2 Resultaten in Economische studies, Kroatië Filter

Bachelor in economie en management

Zagreb School of Economics and Management
Bachelor
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Dit vierjarig programma bevat onderwerpen op het gebied van economie, management, boekhouding, financiën, marketing, toerisme en een groot aantal keuzevakken die studenten kun ...

Lees meer

Bachelor in Business Wiskunde en Economie

Zagreb School of Economics and Management
Bachelor
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Het undergraduate programma in Business Mathematics and Economics legt de nadruk op bedrijfseconomie en kwantitatieve wiskunde om financiële experts voor te bereiden op werk i ...

Lees meer