52 Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies in Maleisië for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies in Maleisië for 2024Filter
    • Kuala Lumpur, Maleisië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze unieke 4-jarige boekhoudopleiding is ontwikkeld in samenwerking met Certified Practicing Accountants (CPA Australia). Het programma is ontworpen om de studenten een kortere route te bieden om professionele kwalificaties en erkenning te verkrijgen. Na voltooiing van de zes professionele CPA-segmenten in het laatste jaar (jaar 4), ontvangen studenten de UniRazak Bachelor of Accounting (Hons) geaccrediteerde

    • Petaling Jaya, Maleisië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het BSC (Hons) Accounting and Finance-programma voorziet studenten van up-to-date kennis en vaardigheden op het gebied van boekhouding, auditing, belastingen en financiën, die voldoen aan industriële en professionele normen. Studenten lopen stage waar ze praktijkervaring opdoen.

    • Kuala Lumpur, Maleisië

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Substantiële kennis op het gebied van de economie is een uitstekende vaardigheid bij het begrijpen van de mondiale economische systemen. Dit programma zal worden geleid door academisch personeel en experts uit de industrie die goed thuis zijn in hun vakgebied, variërend van analytische economie, econometrie, ontwikkelingseconomie, bank- en financiële instellingen en islamitische financiën.

    • Kuala Lumpur, Maleisië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    APU 's BSc (Hons) in informatietechnologie met een specialisme in financiële technologie (FinTech) is ontworpen om u een voorsprong te geven met de nieuwste technologieën die in lijn zijn met de industriële revolutie 4.0.

    • Kuala Lumpur, Maleisië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De modules stellen studenten in staat om vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van financieel beheer van bedrijven, kapitaalmarkt, concept, principes en praktijken op het gebied van risico, rendement en waarde in de wereldwijde zakenwereld.

    • Kajang, Maleisië

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Dit programma biedt specifieke kennis van de boekhouding, financiën, belastingen, auditing, kost, management en economie. De doelstellingen van het programma zijn om competente en toegewijde accountants die de attributen en vaardigheden die nodig zijn in het accountantsberoep bezitten en een holistisch begrip van de bedrijfsvoering te ontwikkelen, in het bijzonder in alle functionele gebieden van de boekhouding te produceren. Door Industrial Plaatsing op gevestigde bedrijven, zullen de studenten in staat zijn om waardevolle hands-on ervaring in real-life werkomgeving te hebben.

    • Shah Alam, Maleisië
    • George Town, Maleisië

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Het ministerie van Financiën en Economie in het kader van het College of Business Management en Accounting, biedt de Bachelor of Finance (Honours) opleiding. Deze opleiding wordt geïntroduceerd om studenten uit te rusten met een sterke kennis in de financiële wereld dat de vraag van de markt personeelsbestand past. Het programma is ontworpen om studenten bloot te stellen aan de specifieke aspecten in de financiële discipline, zoals voorraad analyse, beleggingsinstrumenten, kapitaalmarkt en leverage. Na voltooiing van het programma worden afgestudeerden verwacht dat zij een stevige en grondige kennis van de principes en de rol van de financiering in de business en corporate omgeving. De cursussen worden specifiek gestructureerd om studenten uit te rusten met een sterke theoretische en praktische kennis in de financiële voordat ze kunnen beginnen aan de echte wereld van de dienstensectoren financiële of de uitoefening van hun studie aan de Master's Degree te verkrijgen in Finance of andere MBA-programma's.

    • Shah Alam, Maleisië

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Verbeter het menselijk kapitaal door het produceren van accountants die de kennis en professionele, intellectueel, technisch, analytisch, interpersoonlijke, communicatief, leiderschap en ondernemende vaardigheden.

    • Shah Alam, Maleisië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Sunway University's Bachelor of Science (Honours) in Industrial Statistics benadrukt het belang van geloofwaardige, betrouwbare en verantwoorde data-analyse bij het identificeren van patronen en het extraheren van verborgen informatie. Studenten leren degelijke, vertrouwde en wetenschappelijk bewezen wiskundige en statistische technieken te gebruiken om objectief beschrijvende analyses, voorspellende analyses en prescriptieve analyses uit te voeren voor betere besluitvorming. Dit programma voorziet studenten van fundamentele, geavanceerde en gespecialiseerde kennis van wiskunde en statistiek; sleutel tot het produceren van een dynamische, veelgevraagde en geschoolde beroepsbevolking voor bijna elke bedrijfstak.

    • Kuala Lumpur, Maleisië

    Full time

    30 maanden

    Op de campus

    Engels

    Het diploma in financiële technologie zal studenten volledig uitrusten met uitgebreide kennis en toekomstgerichte vaardigheden op het gebied van financiële technologie. Enkele van de belangrijkste gebieden zijn financiële boekhouding, financiële technologie, investeringsprincipes en blockchain. Met een uitgebreid programma wil MCKL toekomstbestendige studenten produceren om aan de behoefte van de FinTech-industrie te voldoen.

    • Petaling Jaya, Maleisië

    Boekhouding en financiën zijn van cruciaal belang voor elke organisatie om de financiële voortgang en geldstroom van een organisatie bij te houden. Als je de graad in Accounting en Finance bestudeert, aangeboden door de University of Sunderland, kun je accounts beheren en ervaring opdoen in het beheren van financiën via internationale financiële rapportage en projectbeheer.

    • Ulu Tiram, Maleisië

    Op de campus

    Engels

    Deze graad wordt erkend door het Malaysian Institute of Accountants (MIA), waardoor je een Chartered Accountant (CA) in Maleisië kunt worden (nadat je het kwalificerende examen van MIA hebt afgelegd en behaald). De A & F-afgestudeerden van Crescendo zijn zeer gewild, aangezien u ze kunt vinden bij lokale en internationale accountantskantoren, PLC's en MNC's.

    • Shah Alam, Maleisië

    Op de campus

    Engels

    Boekhouding en financiën zijn een cruciale component in de bedrijfsvoering, het beheer en het voortbestaan van organisaties. Of het nu de chemische industrie is of een non-profitorganisatie, elk facet van de handel vereist accountants en financiële professionals die financiële informatie kunnen vastleggen, classificeren, samenvatten, interpreteren en communiceren die nodig is voor het maken van weloverwogen strategische keuzes voor bedrijven om te groeien.

    • Kuching, Maleisië

    Op de campus

    Engels

    De cursus Bachelor of Business (Accounting) stelt studenten in staat fundamentele vaardigheden te ontwikkelen om de financiële positie van een organisatie of individu te evalueren, analyseren en communiceren.

    • Petaling Jaya, Maleisië

    Op de campus

    Engels

    Het Bachelor of Accounting-programma onder de faculteit Business and Accountancy is bedoeld om studenten academische en technische vaardigheden op brede gebieden te geven. Het programma omvat een breed scala aan educatieve velden, wat helpt bij het leren van de basisprincipes van boekhouding en het beheren van fondsen.