BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Economische studies in Mexico

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Economie en administratie is een hybride werkveld waarin professionals worden opgeleid in zowel macro- als micro-economie. Analyse van de geschiedenis en inzicht in economische principes, samen met kennis van financiën, openbaar beleid en zakelijke onderwerpen, stellen experts in staat om korte en lange termijn aanbevelingen te doen.  

Mexico is een van de meest populaire toeristische landen op de planeet. Het land heeft zowel tropische en gematigde zones zodat studenten de beste tijd hier. Als je wilt studeren voor uw cursus in de Nationale Autonome Universiteit van Mexico, zal het een schitterend leven met veel entertainment in het land ook.

Bachelor in Economische studies in Mexico

1 Resultaten in Economische studies, Mexico Filter

Degree in milieukunde en risicobeheer

University Of Colima
Bachelor
<
Voltijd
<
8 semesters
Spanish
Campus

De Bachelor (a) in Environmental Science and Risk Management heeft de theoretische en praktische kennis op het brede spectrum van aardwetenschappen en sociale wetenschappen, d ...

Lees meer