BACHELORSTUDIES

Bachelors in Economische studies in Mongolië

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Economie en administratie is een hybride werkveld waarin professionals worden opgeleid in zowel macro- als micro-economie. Analyse van de geschiedenis en inzicht in economische principes, samen met kennis van financiën, openbaar beleid en zakelijke onderwerpen, stellen experts in staat om korte en lange termijn aanbevelingen te doen.  

Het leven in Azië is niet altijd goed voor veel mensen die ofwel studeren of bezoek daar. Echter, bezoekende Mongolië zal een idee proberen waard zijn. Als je kwaliteit Engels leren in Azië moeten, is dit de plek. De taal wordt onderwezen in alle scholen voor voortgezet onderwijs. U kunt zich inschrijven voor het land de top universiteiten van Mongoolse Universiteit voor Wetenschap en Technologie en de Nationale Universiteit van Mongolië.

Bachelor's Porgramma in Economische studies in Mongolië

3 Resultaten in Economische studies, Mongolië Filter

Bachelor in de economie en bedrijfskunde (internationale double degree-programma)

Mongolian University Of Life Sciences
Bachelor
aug 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Mongools
Campus

Onze universiteiten zijn het verstrekken van een "2 + 1 + 1" en "3 + 1" programma in de economie en bedrijfskunde aan een Hbo-niveau. Via dit programma inspirerende academici ...

Lees meer

Bachelor of Business Administration Dual Degree - Azië University

Institute of Finance and Economics
BBA
aug 2020
<
Voltijd
<
8 semesters
Campus

Geaccrediteerd door MNCEA (De Mongoolse Nationale Raad voor Onderwijs Accreditatie), ACBSP (De Raad voor Accreditatie voor Business Schools en programma's)

Lees meer

IFE en LSB & F dubbele graden

Institute of Finance and Economics
BBA
aug 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Campus

Dual graden wanneer een graad wordt ontvangen van het Institute of Finance & Economics en een andere graad wordt ontvangen van London School of Business & Finance

Lees meer