609 Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies in Noord-Amerika for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies in Noord-Amerika for 2024Filter
    • Marshall, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Bereid je voor op een succesvolle carrière in een groeiend vakgebied met de volledig online Bachelor of Science in Accounting-graad van Southwest Minnesota State University . Beëindig je programma in twee tot vier jaar en studeer af met de probleemoplossende, computer- en communicatieve vaardigheden die je nodig hebt voor een carrière als bedrijfsanalist, financieel planner en actuaris.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    16 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De BS in Accounting-graad aan King University biedt de kennis die nodig is om een effectieve boekhoudprofessional te worden en legt de basis voor studenten om zich voor te bereiden op het CPA-examen. Voltooi het programma in slechts 16 maanden. Meld je vandaag aan.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    42 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De ACBSP-geaccrediteerde online Bachelor of Science in Accounting van Methodist University biedt u de tools om uw eigen boekhoudkennis te ontwikkelen terwijl u uw carrière naar een hoger niveau tilt. Van ervaren, innovatieve docenten verwerft u de vaardigheden die nodig zijn om deel te nemen aan het CPA-examen in North Carolina en andere staten. Kies de Health Care Administration-concentratie om je voor te bereiden op een boekhoudcarrière bij zorgverleners of bij zorginstellingen.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Bereid je voor op diverse en goedbetaalde vacatures met de bekroonde, online bachelor in economie van de Eastern Oregon University. Met het praktische, theoretische en praktische curriculum kun je overheidswerk, econoomfuncties, onderzoeksbanen of managementwerk nastreven dat kan leiden tot een CEO-titel.

    • Longmeadow, Verenigde Staten

    Full time

    Afstand leren

    Engels

    • Livingston, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Bereid jezelf voor op een succesvolle financiële carrière met een Bachelor of Business Administration in Finance van de University of West Alabama Online . Door middel van een 100% online studie kunt u zich voorbereiden om een gecertificeerde financiële planner te worden of andere veelgevraagde functies uit te oefenen. Je leert bedrijven met hun geld naar slimme beslissingen te leiden. Met zes startdata per jaar is het altijd een goed moment om contact op te nemen over het volgen van uw bedrijfsdiploma bij UWA.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    8 weken

    Afstand leren

    Engels

    Rond je diploma af met de online BS in Accounting aan de Concordia University, St. Paul. U krijgt de gecombineerde vaardigheden en kennis op het gebied van zaken en boekhouding die aantonen dat u begrijpt dat het accountantsberoep meer is dan alleen cijfers. Draag maximaal 90 credits over.

    • Bethlehem, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Financiën is een discipline gericht op het creëren en beheren van geld. Om precies te zijn, het bestudeert hoe een individu, bedrijf of overheid geld verwerft en geld uitgeeft. Finance werkt op veel gebieden, waaronder de prijsstelling van activa, financiële markten, financiële instellingen, risicobeheer en bedrijfsfinanciering. De financiële major zal de vaardigheden van studenten ontwikkelen bij het bepalen van activawaarden, het opstellen van bedrijfsbudgetten, het kiezen van optimale financiële structuren, het beheren van risico's en het nemen van financiële beslissingen zoals dividendbeleid, fusies en overnames en werkkapitaalbeheer.

    • Lincoln, Verenigde Staten

    Full time

    120 uur

    Op de campus

    Engels

    Economie beïnvloedt alle aspecten van het leven. Economie is meer dan prijzen en geld de studie van hoe mensen, huishoudens, bedrijven en overheden keuzes maken onder schaarste. Leer hoe u kritisch kunt denken, weloverwogen beslissingen kunt nemen en uw analytische vaardigheden kunt toepassen op kwesties die individuen, bedrijven, overheden en hele landen aangaan.

    • Dallas, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een bedrijfsdiploma van Dallas Baptist University is gebaseerd op het simpele idee dat we bestaan om onze studenten een uitzonderlijke, op Christus gerichte bedrijfsopleiding te bieden. Deze educatieve ervaring is gericht op het integreren van geloof en de waarden die door Christus zijn onderwezen in het bedrijfscurriculum en in onze studenten.

    • Lawrence Township, Verenigde Staten

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Neem deel aan baanbrekend onderzoek naar financiële markten, investeringen en mondiale activiteiten in dit door de AACSB geaccrediteerde programma. Krijg een breed inzicht in hoe het financiële systeem werkt op een van de slechts twee NJ-scholen met dubbele AACSB-accreditatie, en leer van getalenteerde docenten met topreferenties. Neem deel aan baanbrekend onderzoek naar financiële markten, investeringen en mondiale zaken.

    • New York, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Haal een diploma dat reageert op de steeds veranderende markt van vandaag. Pace's BA in Economics helpt je vaardigheden te ontwikkelen in kritisch denken en data-analyse, en bereidt je voor op de steeds veranderende aard van de wereldeconomie. Leer de vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in de carrière van je keuze met behulp van ervaren docenten en stages/onderzoeksassistentschappen in een van 's werelds meest prominente economische hubs.

    • Oshkosh, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    Onze financiële afgestudeerden zijn in staat om vermogensmaximaliserende beslissingen te nemen voor bedrijven, financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen en voor particulieren.

    • Monterrey, Mexico

    Full time

    8 semesters

    Op de campus

    Engels

    De interactie in de financiële wereld wordt gekenmerkt door constante, versnelde innovaties, zoals digitale transformatie en nieuwe businessmodellen. De financiële wereld heeft professionals nodig die gedeelde waarde genereren, risico's beheersen, middelen optimaliseren, financiële strategieën formuleren en implementeren, en ervoor zorgen dat dromen een toekomst hebben.

    • Evansville, Verenigde Staten

    Full time

    Op de campus

    Engels

    De studie economie biedt studenten waardevolle competenties, waarbij analytische en communicatieve vaardigheden worden gecombineerd. Deze analytische vaardigheden vormen de basis voor economisch redeneren. Ze omvatten probleemoplossing, kritisch denken en strategische besluitvorming om menselijk gedrag en het maken van keuzes te analyseren. Toepassingen van deze manier van denken worden gebruikt om bedrijfsactiviteiten, overheidsbeleid, ontwikkelingsprojecten en in de wet te evalueren.