BACHELORSTUDIES

Bachelors in Economische studies in Oekraïne

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Het doel van Economie is te bestuderen hoe schaarse goederen worden gedistribueerd en geconsumeerd. Het bestudeert markten, bedrijven, prijsstelling of de consument in zijn rijk van de micro-economie. En omvat fiscaal beleid, inflatie, werkloosheid of het monetaire beleid in de macro-economie. Goede economen worden steeds belangrijker om te voorkomen en te verbeteren zuinig situaties van verschillende sectoren en industrieën.

Oekraïne is een betaalbare, maar kwalitatief optie. Het is ook een van de mooiste landen in de EU en heeft vele mooie en industriële steden.Er zijn twee graden door de Oekraïense universiteiten verleende: de Bachelor 's Degree (4 jaar) en de Master ' s Degree (5-6 jaar)

Bachelor in Economische studies in Oekraïne

2 Resultaten in Economische studies, Oekraïne Filter

Bachelor in de internationale economische betrekkingen

Poltava University Of Economics And Trade
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Russisch
Oekraïens
Campus

Een belangrijk voordeel van Internationale Economische Betrekkingen afgestudeerden is dat ze een solide basis in zakelijk Engels. Op Puet hebben de studenten de kans om 2 vree ...

Lees meer

Bachelor in de boekhouding en fiscaliteit

Poltava University Of Economics And Trade
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Russisch
Oekraïens
Campus

Bachelor's Degree-programma in Accounting en belastingen in staat stelt internationale studenten om de kennis over de vorming en de interpretatie van de economische informatie ...

Lees meer