38 Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies in Zuid-Amerika for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies in Zuid-Amerika for 2024Filter
    • France Online, Frankrijk
    • Belgium Online, België
    • + 13 more

    Full time

    Afstand leren

    Frans

    Deze Europese Bachelor in financiën stelt studenten in staat om de vaardigheden te verwerven om van een hoger niveau van technicus naar dat van een manager te gaan. Het bereidt je voor op verantwoordelijke functies binnen een boekhoudafdeling.

    • Santiago, Chili

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Spaans

    Een accountant zal de financiële bijhouden uit te voeren, belastingbetalingen en management, informatiesystemen en management control van de ondernemingen van verschillende omvang en omzet, alsmede accountantskantoren. Daarnaast kan men presteren en onafhankelijk worden uitbesteed aan verschillende soorten bedrijven te adviseren in de financiële, boekhouding, fiscaliteit, arbeid en auditing gebieden.

    • Rio de Janeiro, Brazilië

    Deeltijd

    3100 uur

    Op de campus

    Portugees

    Ibmec 's Accounting-cursus omvat een reeks disciplines en activiteiten om professionals voor te bereiden om op te treden als financiële leidinggevenden binnen organisaties. Een accountant die de markt goed begrijpt en in staat is acties aan te bevelen die de resultaten van het bedrijf verbeteren en andere zakelijke opties aan te geven.

    • Buenos Aires, Argentinië

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Spaans

    Organisaties in een zeer competitieve en geïnternationaliseerde context hebben openbare accountants nodig met gedegen administratieve, boekhoudkundige en fiscale kennis, een opleiding die juridische, humanistische, wiskundige en economische kennis integreert.

    • Rio de Janeiro, Brazilië

    Deeltijd

    Op de campus

    Portugees

    De UCAM Accounting-cursus heeft tot doel professionals op te leiden die, begiftigd met een gedegen theoretische opleiding en boekhoudkundige-managementtechnieken, in staat zijn om te werken in de publieke en private sfeer, met name in de industriële, commerciële en auditing-, consulting- en expertisesectoren.

    • Pouso Alegre, Brazilië

    Deeltijd

    8 semesters

    Op de campus

    Portugees

    Sinds 2002 vormt de opleiding Univás Accounting een Bachelor of Science in Accounting, een hooggekwalificeerde professional waar veel vraag naar is in de markt.

    • Natal, Brazilië

    Full time

    8 semesters

    Op de campus

    Portugees

    De cursus Accounting Sciences aan Centro Universitário UNIFACEX heeft als hoofddoel studenten een algemene en humanistische cultuur te bieden.

    • São Paulo, Brazilië

    Deeltijd

    8 semesters

    Op de campus

    Portugees

    Metodista's cursus Economische Wetenschappen behaalde graad 4 (op een schaal van 1 tot 5) in de laatste MEC-beoordeling en tracht professionals op te leiden die zich inzetten voor de studie van de Braziliaanse realiteit en zich bewust zijn van het belang van de onderlinge relaties die economische fenomenen verbinden met de sociale en , in het bijzonder van haar rol als bemiddelaar van deze betrekkingen. Op deze manier krijgen studenten een gedegen theoretische, historische en instrumentele vorming. Volgens de filosofie van de instelling probeert training techniek te combineren met ethiek en studenten voor te bereiden op werk in verschillende gebieden van de publieke of private sector. De opleiding, met avondonderwijs, kan in vier jaar worden afgerond.

    • Rio de Janeiro, Brazilië

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Portugees

    De cursus Accounting Sciences heeft tot doel accountants op te leiden met het vermogen om professioneel te werken op het hele nationale grondgebied.

    • São Paulo, Brazilië

    Deeltijd

    8 semesters

    Op de campus

    Portugees

    Het is het gebied dat zorgt voor de boekhouding van een bedrijf, door middel van de registratie en controle van inkomsten, uitgaven en winst.

    • São Paulo, Brazilië

    Deeltijd

    8 semesters

    Op de campus

    Portugees

    De cursus Accounting bij Faculdades Integradas "Campos Salles" is bedoeld om professionals op te leiden die sociaal verantwoordelijk zijn en bekwaam zijn in het nemen van technische en administratieve beslissingen.

    • Manaus, Brazilië

    Full time

    Op de campus

    Portugees

    De cursus UNINORTE Economic Sciences heeft tot doel professionals op te leiden die zich inzetten voor de studie van de Braziliaanse en Amazone-realiteit, met sociaal bewustzijn, bereid om de politieke, economische en sociale transformaties die vandaag in de wereld plaatsvinden onder ogen te zien en te analyseren, om bij te dragen aan de levenskwaliteit van de Braziliaanse bevolking en in het bijzonder van onze regio verbeteren.

    • Belo Horizonte, Brazilië

    Full time

    Op de campus

    Portugees

    Moderne praktijken van de nationale en internationale economie. De innovatie van de opleiding UNA Economic Sciences is de harmonieuze combinatie van disciplines die studenten in staat stelt om professioneel geassocieerd te worden met de theoretische kennis die nodig is om de sociaaleconomische omgeving van een bedrijf, regio of land te begrijpen.

    • Los Andes, Chili

    Op de campus

    Spaans

    De carrière van Engineering in Risk Prevention and Environment is gericht op de uitgebreide training van een competente professionele leider van de preventieve cultuur, in staat om plannen, programma's en nieuwe strategieën te ontwikkelen voor de preventie van beroepsrisico's, gekoppeld aan de gebieden veiligheid, gezondheid op het werk , omgeving en kwaliteit van de organisatie volgens de eisen van de arbeidsmarkt. De Risk Prevention and Environmental Engineer heeft een solide achtergrond in kennis, vaardigheden en aanleg die hem in staat stellen een gespecialiseerde professional te zijn die waarde kan toevoegen door middel van management, in staat is om te zorgen voor de juiste naleving van hygiëne- en veiligheidsvoorschriften, en de verschillende niveaus van het gebied articuleert , een up-to-date overzicht van ongevallen- en ziektestatistieken op de werkplek, de risico's identificeren die aan de taken zijn verbonden en een plan voorstellen dat controlemaatregelen bevordert die gericht zijn op het garanderen van de gezondheid en veiligheid van werknemers, aanzienlijke veranderingen teweegbrengt en een positieve invloed heeft op de organisatie en zijn omgeving.

    • Medellín, Colombia

    Op de campus

    Spaans

    De openbare accountant kan nieuwe alternatieve oplossingen begrijpen en voorstellen voor problemen met betrekking tot boekhoudkundige, financiële en fiscale wetenschappen die in organisaties bestaan, die effectieve besluitvorming mogelijk maken, het vertrouwen van het publiek genereren, met een managementvisie, met vaardigheden in het beheer en de toepassing van internationale boekhoudnormen ( IAS) en conceptuele beheersing van trends in het vakgebied.