BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Elektronica in Bosnië en Herzegovina

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Elektronica studies richten zich op het ontwerpen van systemen en bedenkt met printplaten. Elektrische energie is een belangrijke component en het veld bevat andere gebieden zoals scheikunde, wiskunde en natuurkunde. Studenten kunnen in staat zijn zich te specialiseren in bepaalde gebieden, zoals informatie elektronica en digitale media technologie.

Bosnië en Herzegovina is een Europees land gelegen op het Balkanschiereiland. Bosnië en Herzegovina heeft een grote traditie van succes in de wetenschap, kunst, literatuur, techniek, etc.

Bachelor's Porgramma in Elektronica in Bosnië en Herzegovina

1 Resultaten in Elektronica, Bosnië-Herzegovina Filter

Bachelor in de elektrotechniek en elektronica-engineering

International University Of Sarajevo IUS
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Electrical and Electronics engineering programma komen onderwerpen in de toegepaste wetenschappen en wiskunde, elektronica, regeltechniek, telecommunicatie en elektromagnetism ...

Lees meer