BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Elektronica in Canada

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

De elektronica behandelt schakelingen en hun elektrische componenten. Circuit ontwerp kan een van de belangrijkste focus en gebieden kunnen worden gespecialiseerd in zoals telecommunicatie, netwerkbeheer, netwerk engineering en micro-elektronische techniek. 

Canadezen hechten grote waarde aan het leren, en een onderwijssysteem eersteklas hebben ontwikkeld met hoge normen. Niet alleen Canada zorgen voor een veilige, schone omgeving, maar het is consequent gerangschikt als een van de beste plaatsen ter wereld in termen van kwaliteit van het leven om te leven door de VN.

Bachelor's Opleiding in Elektronica in Canada

1 Resultaten in Elektronica, Canada Filter

Bachelor in de industriële Electronics Technology

Cégep de Sept-Îles
Bachelor
<
Voltijd
Frans
Campus

De door de student in Industrial Electronics Technology ontving training maakt het een veelzijdige technoloog in staat effectief te werken op het gebied van primaire metalen, ...

Lees meer