BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Elektronica in Duitsland

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

In de elektronica studies, kunnen de studenten de kans om te leren over de circuits en hun componenten. Elektrische energie kan in de diepte en onderwerpen zoals switches, informatieverwerking en micro-elektronische techniek worden onderzocht kunnen worden gedekt.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Bachelor Programma in Elektronica in Duitsland

2 Resultaten in Elektronica, Duitsland Filter

Bachelor in elektronische engineering

Hamm-Lippstadt University of Applied Sciences
Bachelor
<
Voltijd
<
7 semesters
Engels
Campus

Een belangrijk doel van de bacheloropleiding "Electronic Engineering" is om u voor te bereiden op uw professionele werk als een elektronische ingenieur en de betrokken huidige ...

Lees meer

BSc in Elektronica

Rhine-Waal University of Applied Sciences
BSc
okt 2020
Campus

De vandaag 's de informatiemaatschappij is gebaseerd op de verwerking en overdracht van informatie. Zonder elektronica dit zou niet mogelijk zijn.

Lees meer