75 Bachelorgraad Opleidingen in Elektronica in Europa for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Elektronica in Europa for 2024Filter
    • Hull, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze geaccrediteerde cursus bereidt je voor op een carrière die de technologie ontwikkelt die elk aspect van ons leven raakt. Van lucht- en ruimtevaarttechniek, gezondheidszorg en mobiele telefoons tot de groeiende behoefte aan duurzame energieoplossingen, elektronische en elektrische systemen evolueren voortdurend. De vraag naar getalenteerde ingenieurs blijft dus stijgen. In alle sectoren zijn ingenieurs en technologen nodig. Dus als je afstudeert, zul je gevarieerde, uitdagende en lonende carrières vinden waarin de technologie wordt ontwikkeld die elk aspect van het moderne leven raakt. Onze Electrical and Electronic Engineering-graden zijn volledig geaccrediteerd door de Institution of Engineering and Technology. Ze gelden als erkende kwalificaties op weg naar de status van Chartered Engineer. Maar het is niet alleen studeren en werken - er zijn ook tal van buitenschoolse activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Word onderdeel van ons Hull Electric Racing-team en je zou een racewagen voor één persoon kunnen bouwen en het opnemen tegen andere studenten op Silverstone. Er is een robotica-maatschappij en je hebt toegang tot ons ultramoderne FabLab, boordevol 3D-printers om je prototypes te bouwen.

    • Wrexham, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De voortdurende snelle uitbreiding van technologie vereist hooggekwalificeerde en bekwame elektronische en elektrische ingenieurs. Het studeren van elektrische en elektronische engineering bereidt je voor op een breed scala aan spannende carrières, waarbij je bent uitgerust met technische ingenieursvaardigheden en technologie, communicatie en ontwerpexpertise.

    • Online United Kingdom

    Deeltijd

    6 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Deze gecombineerde graad ontwikkelt je vaardigheden in en begrip van informatica en elektronica. Deze twee gebieden liggen ten grondslag aan de meeste aspecten van onze manier van leven. Krijg een goed begrip van de principes van hardwaregebaseerde, softwaregebaseerde of systeemgebaseerde technologieën. Het ontwikkelen van computervaardigheden naast kennis van elektronica opent spannende carrièremogelijkheden. Je kunt je kennis en vaardigheden toepassen in verschillende branches en organisaties. Het bevat ook overdraagbare vaardigheden die van toepassing zijn op professionele ontwikkeling in het veld.

    • Turin, Italië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels, Italiaans

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    5 jaar

    Op de campus

    Spaans

    • Deventer, Nederlanden
    • Enschede, Nederlanden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Zal jouw toekomst bestaan uit het vinden van elektrische en elektronische oplossingen voor de energietransitie, of het ontwerpen van de variabele informatieborden boven onze snelwegen, een innovatieve elektrische motorfiets en slimme toegangspoorten voor het openbaar vervoer om onze transportsystemen gebruiksvriendelijker te maken? Of wat dacht je van een zelfsturende drone? Met een diploma hoger onderwijs in elektrische en elektronische techniek ligt de wereld aan je voeten!

    • Sheffield, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Brno, Tsjechië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    We hebben een echt exclusief aanbod voor jou: een bachelorstudie waarin je leert hoe je elektronische schakelingen ontwerpt, en deze gebruikt voor moderne toepassingen en communicatieapparatuur - en dat alles in ultramodern uitgeruste labo's. Je leert hoe je embedded systemen en communicatieplatforms ontwerpt en hoe je communicatieprotocollen maakt. In het begin zijn er wiskunde, natuurkunde en materialen voor elektronica. U kunt zich echter concentreren op elektronische en geïntegreerde schakelingen, microcontrollers en systeemprogrammering of mobiele systemen. Als je klaar bent, ben je een specialist in het ontwerp en gebruik van elektronische schakelingen en technologie voor elektronica, communicatie en embedded systemen. Veel bedrijven willen jou graag in hun team opnemen. Maar je kunt doorstromen naar de master, bijvoorbeeld op het gebied van telecommunicatie, elektronica en communicatiesystemen en vele andere.

    • Riga, Letland

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Slimme apparaten en technologieën veranderen de manier waarop we leven, werken en met elkaar omgaan. Slimme systemen omvatten functies van detectie, bediening en controle om een geïntegreerd systeem te beschrijven en analyseren en beslissingen te nemen op basis van de beschikbare gegevens op een voorspellende of adaptieve manier, waardoor slimme acties worden uitgevoerd.

    • Limerick, Ierland

    Full time

    Op de campus

    Engels

    • Newcastle upon Tyne, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze geaccrediteerde opleiding bereidt je voor op een carrière als professionele ingenieur, met het vermogen om innovatieve, duurzame oplossingen te ontwerpen voor grote wereldwijde uitdagingen. Deze driejarige opleiding geeft je de kans om een grondige kennis van dit fascinerende vakgebied te ontwikkelen. Je zult worden uitgerust met de praktische vaardigheden en professionele ervaring die je nodig hebt om elektrische en elektronische schakelingen te analyseren, ontwerpen en bouwen. Door te werken aan projecten die zijn ontworpen in samenwerking met toonaangevende bedrijven, ontwikkel je de vaardigheden en kennis die de industrie nodig heeft, door middel van praktisch projectwerk en op onderzoek gebaseerd onderwijs.

    • Wrocław, Polen

    Full time

    7 semesters

    Op de campus

    Engels

    De opleiding Electronic and Computer Engineering (EAC) komt tegemoet aan de wensen en eisen van de moderne arbeidsmarkt voor moderne elektronica. Dit vakgebied combineert de kennis van traditionele elektronica, informatietechnologie, industriële automatisering en robotica - allemaal elementen van de hedendaagse en toekomstige Internet of Everything-apparaten.

    • Sint-Katelijne-Waver, België

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ben je een nieuwsgierige persoon die gepassioneerd is door elektronica en geniet van het demonteren van elektronische apparaten om te ontdekken hoe ze werken? De major Electronics zal je onderdompelen in een verscheidenheid aan projecten en laboratoriumwerk. Of ben je daarentegen een creatievere geest die geïnteresseerd is in het aanpakken van uitdagende problemen binnen ICT-systemen? In onze ICT-major besteed je het eerste jaar aan het bouwen van een solide basis - leren over programmeertalen en de configuratie, installatie en beheer van computers.

    • Oulu, Finland

    Full time

    5 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Van transport tot communicatie tot handel, elektronica zorgt voor een revolutie in elke branche en verandert de manier waarop we leven, werken en ontspannen. Nu we de vierde industriële revolutie ingaan en ons leven vormgeven rond verbonden technologie, vind je jouw plek in dit opwindende veld met onze BEng (Hons) Electronic Engineering-graad. De elektronica-industrie leidt de creatie van consumententechnologie die we binnenkort allemaal zullen gebruiken. Werken in de elektronicasector gaat vaak snel en dynamisch. Ingenieurs werken op verschillende gebieden van elektronica, waaronder het ontwerp van microchips, technische productie, producttesten en -ontwikkeling. Momenteel is de branche gericht op draadloos opladen, het internet der dingen en contactloos betalen, maar er komen voortdurend nieuwe trends en uitvindingen bij.