BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Elektronica in de Verenigde Londen Verenigd Koninkrijk

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Electronics programma's zijn ontworpen om studenten over de manier waarop elektrische circuits functioneren en hoe ze worden gemaakt onderwijzen. Het werk kan worden gedaan met printplaten en wiskunde en natuurkunde cursussen kunnen worden genomen. Electronics studenten zou in staat zijn om een ‚Äč‚Äčspecialisatie te kiezen, zoals het computernetwerk engineering of communicatie elektronica.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, de meest bevolkte regio en waar koninklijke familie woont. Het heeft de grootste concentratie van hoger onderwijs in Europa met 412.000 studenten aan 43 universiteiten.

Beste Bachelor's Porgramma in Elektronica in de Verenigde Londen in UK

2 Resultaten in Elektronica, Londen Filter

Beng (Hons) elektrische en elektronische techniek

University of Greenwich
Bachelor
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

Dit Beng Hons programma wordt door de Institution of Engineering and Technology (IET) geaccrediteerd om de gedeeltelijke academische eisen als registeraccountant ingenieur te ...

Lees meer

Meng / beng (Hons) / beng verlengd elektrische en elektronische techniek

University of Greenwich
Bachelor
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

De graad in Electrical and Electronic Engineering zal u kennismaken met alle aspecten van het gebied, van de fundamentele eigenschappen van elektromagnetische golven aan het o ...

Lees meer