BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Elektronica in de Verenigde Rochester Verenigd Koninkrijk

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Een Bachelor's degree in elektronica zullen de studenten de mogelijkheid te geven voor het plannen, ontwerpen en ontwikkelen van elektronische systemen die fundamenteel zijn voor high-end technologie├źn. Studenten krijgen een brede en gedegen opleiding in de elektronica, het programmeren van computers, wiskunde en natuurkunde. Afgestudeerden zullen in staat zijn om te werken in verschillende sectoren zoals defensie, geneeskunde, bouw, productie-of telecommunicatie.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Medway is in Zuidoost-Engeland. Het is een agglomeratie aan de kust, en het was een essentieel werf tot 1984. Er zijn slechts twee instellingen voor tertiair onderwijs in het gebied.

Beste Bachelor in Elektronica in de Verenigde Rochester in UK

2 Resultaten in Elektronica, Rochester Filter

Beng (Hons) elektrische en elektronische techniek

University of Greenwich
Bachelor
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Dit Beng Hons programma wordt door de Institution of Engineering and Technology (IET) geaccrediteerd om de gedeeltelijke academische eisen als registeraccountant ingenieur te ...

Lees meer

Meng / beng (Hons) / beng verlengd elektrische en elektronische techniek

University of Greenwich
Bachelor
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

De graad in Electrical and Electronic Engineering zal u kennismaken met alle aspecten van het gebied, van de fundamentele eigenschappen van elektromagnetische golven aan het o ...

Lees meer