Bachelor Opleidingen in Elektronica in de Verenigde Selangor Maleisië

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden. In de elektronica studies, kunnen de studenten de kans om te leren over de circuits en hun componenten. Elektrische energie kan in de diepte en… Meer informatie

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

In de elektronica studies, kunnen de studenten de kans om te leren over de circuits en hun componenten. Elektrische energie kan in de diepte en onderwerpen zoals switches, informatieverwerking en micro-elektronische techniek worden onderzocht kunnen worden gedekt.

Maleisië is een federale constitutionele monarchie in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit dertien staten en drie federale gebieden en heeft een totale landmassa van 329.847 vierkante kilometer van elkaar gescheiden door de Zuid-Chinese Zee in twee even grote regio's, het schiereiland Maleisië en Maleisisch Borneo.

Beste Bachelor's Porgramma in Elektronica in de Verenigde Selangor in Maleisië

Lees Minder
Xiamen University Malaysia
Selangor, Maleisië

Elektrisch en elektronica (E

Elektrisch en elektronica (E -
Bachelor
Voltijd
4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here