BACHELORSTUDIES

Bachelors in Elektronica in de Palestijnse Gebieden

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Een Bachelor's degree in elektronica zullen de studenten de mogelijkheid te geven voor het plannen, ontwerpen en ontwikkelen van elektronische systemen die fundamenteel zijn voor high-end technologieën. Studenten krijgen een brede en gedegen opleiding in de elektronica, het programmeren van computers, wiskunde en natuurkunde. Afgestudeerden zullen in staat zijn om te werken in verschillende sectoren zoals defensie, geneeskunde, bouw, productie-of telecommunicatie.

Een aantal instellingen voor hoger onderwijs zijn verschenen in de afgelopen jaren in heel de Palestijnse gebieden en de Gazastrook. Hoewel jonge, deze faciliteiten zijn in staat om een ​​breed scala aan programma's voor lokale en internationale studenten aan te bieden.

Bachelor Programma in Elektronica in de Palestijnse Gebieden

1 Resultaten in Elektronica, Staat Palestina Filter

Communicatie en elektronica-engineering (cee)

Palestine Polytechnic University
Bachelor
aug 2020
<
Voltijd
Engels
Arabic
Campus

Communications and Electronics Engineering (CEE) is het gebruik van wetenschap en wiskunde toegepast op praktische problemen op het gebied van communicatie. CEE ingenieurs zic ...

Lees meer