BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Elektronica in Singapore

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Elektronica studies richten zich op het ontwerpen van systemen en bedenkt met printplaten. Elektrische energie is een belangrijke component en het veld bevat andere gebieden zoals scheikunde, wiskunde en natuurkunde. Studenten kunnen in staat zijn zich te specialiseren in bepaalde gebieden, zoals informatie elektronica en digitale media technologie.

Singapore, officieel de Republiek Singapore, is een Zuidoost-Aziatische eiland stadstaat uit de zuidpunt van het Maleisisch schiereiland, 137 kilometer ten noorden van de evenaar. Een aantal buitenlandse universiteiten, business schools en gespecialiseerde instituten hebben ook hun Aziatische campussen setup in Singapore. Singapore is een van de veiligste grote steden in de wereld door vrijwel elke maatregel.

Bachelor's Opleiding in Elektronica in Singapore

2 Resultaten in Elektronica, Singapore Filter

Bachelor of Engineering (Hons) in elektrische en elektronische techniek (uitgereikt door Northumbria University, UK)

Management Development Institute of Singapore (MDIS)
Bachelor
aug 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
28 maanden
Engels
Campus

Afgestudeerden werken in elektrische kracht en energie, telecommunicatie, automotive, luchtvaart, marine en civiele elektrotechnische industrie. De vraag naar afgestudeerden i ...

Lees meer

Bachelor of Engineering (cum laude) Electronic Design Engineering (top-up) (uitgereikt door Northumbria University, UK)

Management Development Institute of Singapore (MDIS)
Bachelor
aug 2020
<
Deeltijd
<
12 maanden
Engels
Campus

Als afgestudeerde van deze cursus zal je waarschijnlijk op zoek naar leidinggevende functies in het ontwerp en industriële engineering industrie. Als alternatief kunt u ervoor ...

Lees meer