BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Elektronica in Vietnam

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Afgestudeerden van een bachelor's degree in elektronica in staat om te werken voor een verscheidenheid van sectoren zal zijn, deze omvatten de medische sector, defensie, telecommunicatie, productie, bouw of mijnbouw. De mate is specifiek bezig met de planning, het creëren en ontwikkelen van elektronische systemen die nodig zijn om high-end technologieën.

Vietnam (Việt Nam), officieel de Socialistische Republiek Vietnam (Cong Hòa XÃ Haizhu Nghĩa Việt Nam) is een lange, dunne land in Zuidoost-Azië. Geschiedenis van Vietnam 's is een van de oorlog, kolonisatie en rebellie. De aanwezigheid van buitenlandse universiteiten neemt toe in Vietnam, die meer dan 160 universiteiten hebben.

Bachelor's Porgramma in Elektronica in Vietnam

1 Resultaten in Elektronica, Vietnam Filter

Bachelor in elektrische en elektronische engineering

Ho Chi Minh City University of Technology
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Onze undergraduate cursus biedt een solide basis in kernonderwerpen, gecombineerd met een specialisatiegebied dat relevant is voor opkomende technische uitdagingen. Het is ont ...

Lees meer