BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Energiestudies in Bulgarije

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Energy studies richten zich op het voldoen aan de vraag naar elektriciteit. Verschillende energiebronnen kunnen worden verkend, zoals zonne-energie, windenergie, geothermische energie, nucleaire en conventionele bronnen. Soms kan een focus op het betrokken duurzame energie en de verbetering van efficiƫntietechnologie geplaatst.

Bulgarije hoger onderwijs biedt studenten met collegegeld lening, alsmede andere gesubsidieerde maaltijden tijdens het leren in de instellingen voor hoger onderwijs. Nadat een student zijn of haar studie, kan hij of zij lid worden van de corporate wereld met de verworven vaardigheden uit het hoger onderwijs.

Bachelor Opleiding in Energiestudies in Bulgarije

1 Resultaten in Energiestudies, Bulgarije Filter

Bachelor in in de groene energetica

European Polytechnical University
Bachelor
okt 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

Bacheloropleiding Green Energetics is een ingenieursprogramma met aandacht voor het milieu, gericht op prioritaire gebieden van energetica - energie-efficiƫntie en alternatiev ...

Lees meer