36 Bachelorgraad Opleidingen in Energiestudies in Europa for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Energiestudies in Europa for 2024Filter
    • Olomouc, Tsjechië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De primaire doelstellingen van petroleumtechniek zijn de veilige en milieuvriendelijke exploratie, evaluatie, ontwikkeling en winning van olie, gas, geothermische energie en andere vloeistoffen in de aarde. Vaardigheden in deze technische tak zijn nodig om te voldoen aan 's werelds steeds toenemende vraag naar koolwaterstofbrandstof, thermische energie en afval- en vervuilingsbeheer.

    • Gdańsk, Polen

    Full time

    7 semesters

    Op de campus

    Engels

    Studenten zullen zowel praktische als theoretische kennis opdoen op alle gebieden van groene en nieuwe technologieën en milieuanalyse en -monitoring. De studenten hebben een goed begrip van milieu- en analytische chemie, ecologie en procestechniek. De cursus zal zich richten op praktische laboratoriumervaring en op vaardigheden gebaseerd technisch projectwerk.

    • León, Spanje

    Full time

    10 semesters

    Op de campus

    Spaans

    We trainen professionals met complementaire vaardigheden om te werken in de energie- en mijnbouwsector, het ontwerpen, plannen en leiden van mijnbouwactiviteiten en energieopwekkings- en distributiefabrieken.

    • Klaipėda, Litouwen

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Pfarrkirchen, Duitsland

    Full time

    7 semesters

    Op de campus

    Engels

    In het moderne leven wordt op elk moment en op bijna elke plaats onbeperkte toegang tot een stroomvoorziening verwacht. De toekomst van deze voorziening ligt echter in hernieuwbare energiebronnen zoals windenergie, geothermische energie of zonne-energie. Als student Energy Systems Engineering word je opgeleid als ingenieur met de vaardigheden om voedingen om te zetten van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare energiebronnen, betrokken op een aantal gebieden zoals energieopwekking, conversie, transport, gebruik en opslag . Je leert door praktische en theoretische instructie de technische en economische aspecten van huidige energiesystemen te verkennen, om diepgaande cross-sectionele expertise op te doen in de levering, integratie en opslag van toekomstige energiesystemen.

    • Lahti, Finland
    • Mikkeli, Finland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Energie - elektriciteit en warmte - zal altijd nodig zijn. Afgestudeerde ingenieurs in duurzame energietechnologie zullen zorgen voor de veilige, economische en duurzame productie van elektriciteit en warmte en voor de ontwikkeling van aanverwante technologieën. De bacheloropleiding Energietechnologie is een uniek, internationaal double degree-programma ontwikkeld in samenwerking met Hebei University of Technology (HEBUT) in China. Studenten die zijn toegelaten tot de bacheloropleiding Energietechnologie van LUT University ontvangen een diploma van twee universiteiten nadat ze aan de diplomavoorwaarden van beide universiteiten hebben voldaan. Je voltooit de volledige opleiding in Lahti, Finland.

    • Ostrava, Tsjechië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Warsaw, Polen

    Full time

    7 semesters

    Op de campus

    Engels

    Afgestudeerden van het Power Engineering-programma hebben een brede kennis op het gebied van thermische engineering, elektrische energietechniek, informatietechnologieën en economie.

    • Prague, Tsjechië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Aan de faculteit Milieutechnologie bestrijken studies alle fundamentele gebieden van chemie en milieuchemie en alle gerelateerde disciplines zoals ecologie, hydrochemie, afvalwaterbehandeling, atmosferische chemie en milieumicrobiologie. Het principe van duurzame ontwikkeling vormt een belangrijk onderdeel van het studiecurriculum met een speciale nadruk op de biologische, chemische en technologische aspecten ervan.

    • Karlsruhe, Duitsland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Turku, Finland

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De mensheid staat op een kruispunt waarop het mondiale energieverbruik in snel tempo moet worden heroverwogen: het moet meer gebaseerd zijn op hernieuwbare energiebronnen en technische oplossingen die steeds meer op elektriciteit zijn gebaseerd. Hernieuwbare vormen van energieproductie en de technische competentie die daarvoor nodig is, spelen een steeds centralere rol in de ontwikkeling van zowel samenlevingen als het bedrijfsleven. De opleiding Energie- en Milieutechnologie biedt je een diploma dat de mogelijkheid biedt om betekenisvol werk te doen in het terugdringen van de klimaatverandering, op het gebied van hernieuwbare energie nu en in de toekomst. In de opleiding kun je een goed totaalbeeld en competentie verwerven op het gebied van duurzame energie.

    • Vigo, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Spaans

    Het doel van de opleiding Engineering of Mining and Energy Resources is om de opleiding en vaardigheden te bieden die nodig zijn voor de uitoefening van het gereglementeerde beroep van technisch ingenieur in de mijnen. Er worden drie technologieën aangeboden: "Energiebronnen, brandstoffen en explosieven", "Mijnexploitatie" en "Mineralurgie en metallurgie". De graad duikt in opleiding met betrekking tot het onderzoek en de exploitatie van mijnbouwbronnen (rotsen en mineralen, ondergrondse ruimtes, water...). Bovendien biedt het een geschikte opleiding op het gebied dat overeenkomt met de transformatie en het gebruik van deze hulpbronnen in de industrie: productie en gebruik van metallische materialen, staal, polymeren en verbindingen.

    • Kaunas, Litouwen

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Vilnius, Litouwen

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Leganés, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus