BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Energiestudies in Hongkong

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Energy studies leren over hoe de macht eisen zijn ingewilligd. Dit kan door middel van conventionele middelen, of alternatieve energiebronnen zoals wind- en zonne-energie. Sommige programma's kunnen de ontwikkeling van nieuwe bronnen te verkennen.

Hong Kong, gevonden aan de zuidkust van China, het land is een van de twee speciale administratieve regio's in de Republiek China. Hong Kong 's hoger onderwijs wordt geplaatst in de structuur van de Engelse en internationale systemen. Het wordt beheerd door het land 's Education Bureau.

Bachelor's Porgramma in Energiestudies in Hongkong

2 Resultaten in Energiestudies, Hongkong Filter

Bachelor of Engineering in nucleaire en risicotechniek

City University of Hong Kong
Bachelor
sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Studenten van deze major zullen worden opgeleid in multidisciplinaire onderwerpen met betrekking tot nucleaire engineering en risicotechniek. De belangrijkste zullen zich conc ...

Lees meer

Bachelor in de ingenieurswetenschappen: energiewetenschappen en engineering

City University of Hong Kong
Bachelor
sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Deze belangrijke doelstelling is het creƫren van een nieuwe generatie intellectuelen / afgestudeerden die in staat zijn innovatieve oplossingen te vinden en te bieden voor de ...

Lees meer