BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Energiestudies in de Palestijnse Gebieden

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Energy studies zijn nuttig voor mensen die op zoek om te leren over hoe de macht werkt. Gespecialiseerde energieprogramma's kunnen zich richten op een specifiek type van energie, zoals zonne- of windenergie. Sommige programma's kunnen leren over duurzame energie en het verminderen van de negatieve milieueffecten van conventionele centrales.

Een aantal instellingen voor hoger onderwijs zijn verschenen in de afgelopen jaren in heel de Palestijnse gebieden en de Gazastrook. Hoewel jonge, deze faciliteiten zijn in staat om een ​​breed scala aan programma's voor lokale en internationale studenten aan te bieden.

Bachelor's Opleiding in Energiestudies in de Palestijnse Gebieden

1 Resultaten in Energiestudies, Staat Palestina Filter

Macht engineering technologie

Palestine Polytechnic University
Bachelor
aug 2020
<
Voltijd
Engels
Arabic
Campus

Het programma is erop gericht in de richting van een gespecialiseerde ingenieur op het gebied van elektrische energietechniek en duurzame systemen om de markt te voorzien van ...

Lees meer