BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Energietechniek in de Verenigde Joondalup Australië

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Energy engineering is een gebied van productie die verwijst naar de productie en distributie van energie en elektriciteit. Degenen die energie techniek te studeren gebruiken wiskundige modellen om potentiële energieproductie locaties vast te stellen, uit te voeren laboratoriumproeven tot engineering processen te begrijpen en te inspecteren apparatuur om regelgeving naleving te waarborgen.

Australië is een eiland land en continent van het zuidelijk halfrond, in de SW Pacific, een lidstaat van de Commonwealth.

Top Bachelor's Porgramma in Energietechniek in de Verenigde Joondalup in Australië

2 Resultaten in Energietechniek, Joondalup Filter

Bachelor of Engineering (Electrical Power) Honours

Edith Cowan University
Bachelor
27 jul 2020
<
Voltijds
<
8 semesters
Engels
Campus

Elektrotechniek is een gevestigde technische discipline die de opwekking, transmissie en distributie van elektrische energie omvat.

Lees meer

Bachelor of Engineering (Petroleum Engineering) Honours

Edith Cowan University
Bachelor
27 jul 2020
<
Voltijds
<
8 semesters
Engels
Campus

Petroleumingenieurs werken in verschillende industriële sectoren, vaak gerelateerd aan de exploratie, mijnbouw, productie, levering en stroomafwaartse verwerking van fossiele ...

Lees meer