BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Energietechniek in de Palestijnse Gebieden

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Personen die zijn gewijd aan het milieu en te genieten van wetenschap en technologie wellicht geïnteresseerd zijn in het bestuderen van energie-engineering. Dit gebied van onderzoek biedt studenten de vaardigheden en kennis die nodig is voor het beheer van energie-installaties, extract natuurlijke hulpbronnen behoren en technologieën die leiden tot duurzame energiebronnen te ontwikkelen.

Een aantal instellingen voor hoger onderwijs zijn verschenen in de afgelopen jaren in heel de Palestijnse gebieden en de Gazastrook. Hoewel jonge, deze faciliteiten zijn in staat om een ​​breed scala aan programma's voor lokale en internationale studenten aan te bieden.

Bachelor's Opleiding in Energietechniek in de Palestijnse Gebieden

1 Resultaten in Energietechniek, Staat Palestina Filter

Macht engineering technologie

Palestine Polytechnic University
Bachelor
aug 2020
<
Voltijds
Engels
Arabic
Campus

Het programma is erop gericht in de richting van een gespecialiseerde ingenieur op het gebied van elektrische energietechniek en duurzame systemen om de markt te voorzien van ...

Lees meer