BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Engels in Turkije

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

BA in het Engels taal is een opleiding die een heeft diepgaande studie van het Engels als taal en hoe het werkt, het kan verschillende veranderingen in de tijd, en het gebruik ervan in verschillende sociale, politieke, commerciële en culturele gebieden.

Turkije, officieel de Republiek Turkije, is een transcontinentale land, ligt meestal op Anatolië in West-Azië en Oost-Thracië in Zuidoost-Europa. Veel Turkse universiteiten (zowel publieke als private) nemen deel aan pan-Europese uitwisselingsprogramma's voor studenten (Socrates, Erasmus, en dergelijke). Sommige hebben ook overeenkomsten met niet-Europese universiteiten, ook.

Bachelor Opleiding in Engels in Turkije

2 Resultaten in Engels, Turkije Filter

Bachelor in Engelse taal en literatuur

TED University
Bachelor
sep 2020
Engels
Campus

Het doel van de afdeling is om studenten te voorzien van de kennis, vaardigheden en competenties die nodig zijn om interdisciplinaire academische studies en onderzoek op het g ...

Lees meer

Bachelor in Engelse taal en vergelijkende literatuur

Koc University - Istanbul Turkey
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
31 aug 2020
Engels
Campus

In dit tijdperk van mondiale uitwisseling bevordert het ENCL-programma een literatuurstudie die culturele verbanden tussen samenlevingen en brugdisciplines uitbreidt.

Lees meer