BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Engels in de Verenigde Aurora Verenigde Staten

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

BA in het Engels taal is een opleiding die een heeft diepgaande studie van het Engels als taal en hoe het werkt, het kan verschillende veranderingen in de tijd, en het gebruik ervan in verschillende sociale, politieke, commerciƫle en culturele gebieden.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste Bachelor in Engels in de Verenigde Aurora in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Engels, Aurora Filter

Bachelor in het Engels bij Wells

Wells College
Bachelor
<
Voltijd
Engels
Campus

In Wells 'populaire en gerespecteerde Engelse programma, onderzoeken studenten teksten op hun historische en culturele betekenis, voor hun uitdrukking van de artistieke visie ...

Lees meer