4 Bachelorgraad Opleidingen in Engelse studies in Hongkong for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Engelse studies in Hongkong for 2024Filter
    • Hong Kong, Hongkong

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    PolyU klimt naar 75th in de QS World University Ranking 2021 en 45th in Linguistics in QS World University Ranking by Subject 2020. Dit BA-programma is bedoeld om studenten te voeden tot competente Engelstalige professionals en verantwoordelijke wereldburgers in de 21e eeuw. Pas afgestudeerden vinden werk in de media en journalistiek, detailhandel, human resources, public relations, marketing en reclame, uitgeverijen, onderwijs en het ambtenarenapparaat, waar een hoog niveau van competentie in het Engels en professionele communicatie vereist is.

    • Hong Kong, Hongkong

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma biedt een gemeenschappelijk eerste jaar voor studenten die een glimp opvangen van de Chinese taal en literatuur; Engelse taal- en letterkunde, geesteswetenschappen; Creatief en professioneel schrijven; Religie, filosofie en ethiek; en vertalen als academisch vak, zodat ze na afloop van het eerste jaar hun major kunnen kiezen.

    • Hong Kong, Hongkong

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma biedt studenten een verscheidenheid aan studieroutes in de vorm van "concentraties" binnen hun Major, en "Minors" buiten hun Major, om flexibel tegemoet te komen aan individuele interesses, doelen en behoeften.

    • Hong Kong, Hongkong

    Full time

    5 jaar

    Op de campus

    Engels

    Engels is een zeer belangrijk vak in Hong Kong. Studenten van dit programma hebben de mogelijkheid om kennis van het Engels en verschillende methoden voor het onderwijzen van Engels als tweede taal te ontwikkelen. Het programma is zeer praktisch en vereist dat studenten Engels gebruiken voor verschillende academische en professionele doeleinden gedurende hun vijf jaar studie.