80 Bachelorgraad Opleidingen in Engelse studies 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Engelse studies 2024Filter
    • Ramat Gan, Israël

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het BA-programma in de taalkunde van onze afdeling is ontworpen om studenten een solide achtergrond te geven in de kerngebieden van fonologie, syntaxis, semantiek en pragmatiek, evenals in meer toegepaste gebieden zoals psycholinguïstiek en neurolinguïstiek. Studies op de afdeling vinden plaats in het Engels, maar dit is niet de enige taal die wordt bestudeerd; de aanpak in de afdeling is die van de algemene taalkunde die tot doel heeft de menselijke taal en de menselijke taalvaardigheid te bestuderen.

    • Olomouc, Tsjechië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De drie jaar durende studie omvat literatuurwetenschap (Inleiding tot de literatuurwetenschap, de Britse literatuur van de 19e en 20e eeuw, de Amerikaanse literatuur van het begin tot de 1e helft van de 20e eeuw);

    • Online United Kingdom

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Deze graad verkent menselijke communicatie door zich te concentreren op de Engelse taal, zijn geschiedenis, diversiteit en flexibiliteit. Je leert wat machinetaal onderscheidt van mensentaal en hoe mensen hun manier van communiceren aanpassen en veranderen in meertalige en multiculturele contexten. Je onderzoekt hoe taal werkt, van geschreven teksten en gesprekken tot woorden en de kleinste eenheden van klanken, via woorden, gesprekken en geschreven teksten.

    • León, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Spaans

    We leiden professionals op met een grote capaciteit voor expressie en begrip van de Engelse taal, en een voldoende kennis van het Frans als tweede taal, en bevorderen de verwerving van taalkundige, literaire en culturele kennis van Engelstalige landen en nieuwe technologieën gerelateerd aan deze studies.

    • Vilnius, Litouwen

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor in het Engels Filologie programma biedt studenten de solide schriftelijke en mondelinge communicatie vaardigheden die nodig zijn voor succes op de werkplek in het Engels (C1-C2), evenals de fundamenten van het Engels taalkunde, literatuur en de cultuur van Engels-sprekende landen.

    • Hong Kong, Hongkong

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    PolyU klimt naar 75th in de QS World University Ranking 2021 en 45th in Linguistics in QS World University Ranking by Subject 2020. Dit BA-programma is bedoeld om studenten te voeden tot competente Engelstalige professionals en verantwoordelijke wereldburgers in de 21e eeuw. Pas afgestudeerden vinden werk in de media en journalistiek, detailhandel, human resources, public relations, marketing en reclame, uitgeverijen, onderwijs en het ambtenarenapparaat, waar een hoog niveau van competentie in het Engels en professionele communicatie vereist is.

    • Nashville, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Trevecca's Bachelor of Arts in Engels onderwijs is een interdisciplinair programma dat je een basis geeft om een effectieve en boeiende leraar Engels te worden in de klassen 6-12, waardoor je belangrijke vaardigheden leert zoals lezen, spelling, compositie en kritisch denken.

    • Pitești, Roemenië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Roemeense

    Het maakt de ontwikkeling van een carrière in verschillende culturele domeinen mogelijk, zoals: vertaling, uitgeven van boeken, media, onderwijs (door in te schrijven voor de pedagogische module), zowel in particuliere instellingen als in staatsinstellingen. Afgestudeerden kunnen gemakkelijk integreren in multinationale samenlevingen vanwege vloeiendheid in de vreemde taal en interculturele vaardigheden die tijdens hun studiejaren zijn opgedaan.

    • Abilene, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Studenten die een lerarencertificaat willen behalen in Engelse taalkunst en lezen (cijfers 4-8) of Engelse taalkunst en lezen (7-12) zullen deelnemen aan een programma dat staats- en nationale normen voor het veld omvat. De graden in het gebied zijn gericht op kritisch denken, schrijven en het vermogen om te communiceren met behulp van het geschreven en gesproken woord.

    • Greenville, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het ministerie van Onderwijs biedt studenten de mogelijkheid om een stevige basis te leggen in de elementen van het secundair onderwijs. Als student op de onderwijsafdeling van Thiel College zullen studenten hoogwaardige onderwijsprogramma's ervaren die zijn gebaseerd op het nieuwste onderzoek naar 'Effective Schools', dat educatieve onderwijsstrategieën omvat die zijn gebaseerd op het werk van Robert Marzano, Jay McTighe, Grant Wiggins, Charlotte Danielson, en andere huidige leiders op het gebied van onderwijs. Werk samen met studenten om hun schriftelijke communicatieve vaardigheden te verbeteren en hen te helpen zowel begrip van als liefde voor Engelse literatuur en schrijven te ontwikkelen.

    • Kaunas, Litouwen

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    English Philology Program is gericht op het voorbereiden van Engelse filologiespecialisten met een breed scala aan kennis en competenties.

    • Aberdeen, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een Engels diploma van NSU leert waardevolle vaardigheden die gemakkelijk kunnen worden overgedragen tussen disciplines en carrières. NSU Engelse studenten leren duidelijk te schrijven, kritisch te lezen, ideeën zinvol te verbinden, diversiteit te begrijpen, historische context te relateren aan menselijke interacties en empathisch naar anderen te kijken. Het Engelse programma van NSU is gestructureerd om studenten te helpen hun major aan te passen aan hun behoeften. Elke student kiest uit verschillende programma-accenten, die elk prioriteit geven aan verschillende vaardigheden en inhoud die passen bij de eigen carrièredoelen van de student.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze graad in Engelse taal en TESOL verkent de toepassing van taal naast de huidige praktijk en ontwikkelingen in onderwijs en toetsing. Je krijgt de vaardigheden en kennis om materialen voor taallessen te ontwerpen en te produceren en om analytische en kritische denkvaardigheden te ontwikkelen. Naast het verkennen van de Engelse taal, heb je de mogelijkheid om Mandarijn, Frans, Spaans of Italiaans te studeren.

    • Ankara, Turkije

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het curriculum van de afdeling Engelse taal- en letterkunde omvat de studie van mythologie, de Britse samenleving en cultuur, en literaire genres en periodes variërend van het Oud- en Middelengels tot de achttiende, negentiende, twintigste en eenentwintigste eeuw.

    • Stirling, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    36 maanden

    Op de campus

    Engels

    English Studies aan de University of Stirling biedt je de perfecte kans om jezelf te wijden aan het lezen en genieten van een reeks geweldige romans, toneelstukken en gedichten van over de hele wereld. Je eigen creatieve schrijven kan ook deel uitmaken van deze opleiding - omdat we geloven dat het je begrip van literaire stijl en techniek helpt en je verbeeldingskracht ontwikkelt.