1117 Deeltijd Bachelorgraad Opleidingen in Europa for 2024

Deeltijd Bachelorgraad Opleidingen in Europa for 2024Filter
    • Neuchâtel, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Frans

    • Barcelona, Spanje

    Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een ideaal programma voor het verkrijgen van een goed begrip van het bedrijfsleven in het algemeen en het belang van een internationale visie in dienstverlenende bedrijven en kleinere bedrijven in het bijzonder. Studenten komen uit alle hoeken van de wereld om deze cursus in Londen te studeren vanwege de internationale relevantie - we zijn nu het aanbieden van dezelfde wereldwijd gericht op Barcelona. U kunt een optionele stage nemen in jaar drie en terug te keren om te voltooien het laatste jaar als vier jaar - waardoor u een voordeel in de graduate arbeidsmarkt.

    • Barcelona, Spanje

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Engels, Spaans

    Je leert modecollecties te ontwikkelen, stoffen en materialen te manipuleren en outfits en shootings voor te stellen. In vier jaar ben je in staat om je eigen collectie te bedenken, de kledingstukken te ontwerpen en te maken waaruit deze bestaat, en je modemerk te creëren en te communiceren.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    36 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Ontdek de spannende online bacheloropleiding engineering, speciaal voor jou op maat gemaakt bij IU International University of Applied Sciences. Dit programma garandeert een uitgebreid begrip van technische principes, waardoor u essentiële vaardigheden krijgt om uit te blinken in het dynamische en steeds evoluerende vakgebied van engineering.

    • Dublin, Ierland

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    Een honours bedrijfsdiploma, ontworpen om de gespecialiseerde kennis en het begrip van leerlingen op belangrijke gebieden van bedrijfsmanagement in de internationale context te ontwikkelen.

    • UK Online, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het niveau 4 van onze Business-graad biedt u een basis in bedrijfskunde en inzicht in de bredere context van bedrijfspraktijken. Met niveau 5 en 6 kunt u een meer gedetailleerd begrip van bedrijfskunde en management ontwikkelen. Dit programma biedt de mogelijkheid om te studeren voor de BA (Hons) Bedrijfskunde met behulp van een flexibele en gedistribueerde leeromgeving die uw leerervaring zal verbeteren, aangezien Robert Kennedy College een op maat gemaakte reeks modules biedt via afstandsonderwijs waarmee u binnen een bepaald tijdsbestek studeren in een tempo, plaats en locatie die bij jou past. Het opzetten van leersets is essentieel om het concept van de reflectieve beoefenaar door te voeren en is ontworpen om u aan te moedigen om met andere deelnemers om te gaan, zowel formeel als informeel, bij het zoeken naar beste praktijken en het uitdagen van bestaande praktijken. Dit programma profiteert enorm van de internationaliteit die wordt verkregen door het werven van studenten zoals jij, uit alle bewoonde continenten, en het kunnen putten uit docenten, goed gekwalificeerd in hun vakgebied, van over de hele wereld. Leer aan de belangrijkste privéschool van Zwitserland en studeer af met studenten uit meer dan 130 verschillende landen en van de Universiteit van Cumbria.

    • Barcelona, Spanje
    • Geneva, Zwitserland
    • + 1 more

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    De Executive Bachelor of Business Administration (EBBA) is een eenjarig, twee semester intensief programma. Dit programma is bedoeld voor werkende professionals in midden- of hogere managementfuncties met minstens vijf jaar werkervaring. Het rust professionals met de theorie en concepten om hun uitgebreide werkervaring te versterken en hen voor te bereiden op graduate studies.

    • Birkirkara, Malta

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Een van de belangrijkste voordelen van GBSB Global's Bachelor of Business Administration and Digital Innovation in Europa is het modulaire ontwerp van het curriculum. Door deze aanpak kunnen studenten zich richten op het studiegebied waar ze gepassioneerd over zijn, terwijl ze toch algemeen zakelijk inzicht verwerven. Deze structuur geeft studenten de ruimte om van het ene vakgebied naar het andere over te stappen: van financiën naar marketing, van marketing naar ondernemerschap. Studenten krijgen ook de kans om te bestuderen hoe zaken worden gedaan in verschillende regio's van de wereld, zodat ze een grotere culturele intelligentie en bewustzijn leren ontwikkelen en effectief kunnen samenwerken met mensen van over de hele wereld.

    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Archeologie onderzoekt een breed scala aan bewijsmateriaal dat het menselijk verleden documenteert - van artefacten, monumenten en nederzettingen tot hele landschappen - en interpreteert op basis daarvan hoe samenlevingen zich hebben aangepast en ontwikkeld. Modules richten zich op verschillende periodes van de wereld, Europese en Ierse / Britse archeologie, van menselijke oorsprong tot moderne tijden en erfgoed. Queen's University Belfast is een van de beste plekken om archeologie te studeren in het Verenigd Koninkrijk, met een derde plaats voor studentenervaring in de Times en Sunday Times Good University Guide 2022 en, nogmaals, de eerste plaats voor studenttevredenheid in de Complete University Guide 2022.

    • Online United Kingdom

    Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Deze 100% online en parttime BSc (Hons) Psychology zal je perspectieven uitdagen terwijl je onderzoekt hoe de geest functioneert. Het is een van de weinige 100% online psychologieprogramma's die zijn geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS). Op deze online BSc (Hons) Psychologie leer je over de theoretische en wetenschappelijke onderbouwing van de psychologie, en verdiep je je in verschillende gespecialiseerde gebieden binnen het vakgebied, zoals geestelijke gezondheid, onderzoekspsychologie, de psychologie van sport en beweging, en kritische sociale psychologie. Ten slotte zal je studie culmineren in een afstudeerproject over een psychologisch onderwerp dat aansluit bij je persoonlijke interesses of professionele doelen. Dit programma voldoet aan de vereisten van de British Psychological Society voor het Graduate Basis for Chartered Membership Curriculum (GBC). Dit is een belangrijke stap om een Chartered Member of the Society te worden en het wordt aanbevolen om een geaccrediteerde cursus te kiezen als je een gekwalificeerde psycholoog in het VK wilt worden.

    • Online United Kingdom

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Ben je geïnteresseerd in het onderwijs aan kinderen van 3 tot 12 jaar? Denk je erover na om een carrière in het onderwijs na te streven of leraar in het basisonderwijs te worden? Deze graad geeft je een solide basis voor verdere studie die relevant is voor een reeks rollen binnen het onderwijs. Je ontwikkelt je begrip van beleid en praktijk in het basisonderwijs en verwerft de kennis en vaardigheden die nodig zijn om samen en rechtvaardig te werken in verschillende omgevingen.

    • Leiden, Nederlanden

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De BS in psychologie is ontworpen om de biologische, cognitieve, persoonlijkheids- en sociale contexten te bieden voor het begrijpen van het gedrag van individuen gedurende hun hele leven. Studenten die de BS in de psychologie met succes hebben afgerond, hebben de basis, onderzoeksvaardigheden en expertise op het gebied van gegevensanalyse om te slagen in een MA / Ph.D. afstudeerprogramma psychologie (bijv. klinische psychologie, experimentele psychologie, enz.). Studenten die afstuderen met een bachelor of science (BS) in de psychologie, moeten een graduaat behalen voordat ze een professionele licentiestatus kunnen verkrijgen. Studenten worden aangemoedigd om de toelatingseisen voor postdoctorale programma's te controleren voordat ze hun BS bij Webster afronden in het geval dat ze aanvullende cursussen moeten volgen.

    • Birmingham, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    • Krems an der Donau, Oostenrijk

    Deeltijd

    6 semesters

    Op de campus

    Engels

    Onze opleiding bereidt je grondig voor op een loopbaan in duurzaamheidsmanagement en de circulaire economie. Je verwerft niet alleen fundamentele expertise, maar verdiept ook je inzicht in de toepassing van duurzame principes in bedrijfscontexten. Als afgestudeerde van dit programma zul je je onderscheiden met uitstekende analytische vaardigheden.

    • Chatham, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze graad in BSc Hons Environmental Science zal je inzicht ontwikkelen in de interacties tussen levende systemen en het fysieke landschap en zijn processen, en hoe de samenleving deze beïnvloedt. Via een reeks modules onderzoek je oplossingen voor milieuproblemen vanuit wetenschappelijke, politieke, juridische en filosofische perspectieven. Je documenteert de menselijke impact op het landschap en onderzoekt milieuconflicten en -problemen.