7368 Bachelorgraad Opleidingen in Europa for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Europa for 2024Filter
    • Neuchâtel, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Frans

    • Aarhus, Denemarken

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Borås, Zweden

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Barcelona, Spanje

    Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een ideaal programma voor het verkrijgen van een goed begrip van het bedrijfsleven in het algemeen en het belang van een internationale visie in dienstverlenende bedrijven en kleinere bedrijven in het bijzonder. Studenten komen uit alle hoeken van de wereld om deze cursus in Londen te studeren vanwege de internationale relevantie - we zijn nu het aanbieden van dezelfde wereldwijd gericht op Barcelona. U kunt een optionele stage nemen in jaar drie en terug te keren om te voltooien het laatste jaar als vier jaar - waardoor u een voordeel in de graduate arbeidsmarkt.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels, Spaans

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Introductie van het Bachelor in NeuroBusiness-programma. Gedurende drie jaar verkennen studenten management, financiën, digitale strategieën en meer, waarbij ze neurowetenschappelijke principes integreren. Met persoonlijke coaching, bedrijfsbezoeken en masterclasses doen afgestudeerden praktijkervaring op. Van human resources tot financieel management, dit programma voorziet studenten van essentiële vaardigheden om uit te blinken in het huidige dynamische zakelijke landschap.

    • Prague, Tsjechië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De bacheloropleiding Protestantse Theologie richt zich vooral op de basiskennis van de theologie in haar systematische, historische en culturele dimensie. Afgestudeerden zijn in staat om te werken met bijbelteksten in de oorspronkelijke talen, met behulp van de huidige specialistische methoden. Ze beschikken over basisvaardigheden op het gebied van het begrijpen en interpreteren van teksten (vooral in de christelijke traditie) en zijn in staat deze te interpreteren in hun relevante literaire, historische en ideologische context. Bijzondere aandacht wordt besteed aan het verwerven van kennis van de grote wereldreligies, filosofisch denken, christelijke ethiek en oecumenische vraagstukken. De opleiding wordt zonder specialisatie uitgevoerd.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    36 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    Studeren voor een bachelordiploma Cybersecurity biedt tal van dwingende redenen. Ten eerste biedt het een solide basis voor het begrijpen en beperken van cyberdreigingen, die in ons digitale tijdperk steeds vaker voorkomen. Dit vakgebied biedt uitstekende carrièremogelijkheden, met een groeiende vraag naar cyberbeveiligingsprofessionals in alle sectoren.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    6 semesters

    Op de campus

    Engels

    Studie van een Bachelor of Arts in media- en communicatieontwerp. Dit Design BA-programma wordt volledig in het Engels gegeven op onze Macromedia-campus in Berlijn, Duitsland.

    • Paris, Frankrijk
    • Madrid, Spanje
    • + 1 more

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of Science in Computer Science bereidt studenten voor om sterke communicatoren te zijn in een internationale context, analytische en kritische denkers met gedegen kennis van wiskunde, informatica en data-analyse en besluitvormings- en probleemoplossende vaardigheden, en sociaal verantwoordelijk met een duidelijke focus op duurzaamheid.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of Business Administration is een driejarig innovatief programma dat is ontworpen om studenten uit te rusten met geavanceerde vaardigheden en praktijkervaring om leiders te worden in het steeds evoluerende zakelijke landschap.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Global BBA & Bachelor in AI for Business volgt het internationale bachelorformat, het meest geaccepteerde studieformat ter wereld, en wordt erkend door internationale bedrijven. Afhankelijk van de gekozen specialisatie kunnen studenten direct na hun studie de arbeidsmarkt betreden of kunnen ze doorstromen naar een master of science (MSc) studie.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    7 semesters

    Op de campus

    Duits, Engels

    Verhalen vertellen en filmische ontwerpen maken. Het maken van spots, korte films en animaties. Studeer (BA) Film & Motion Design in Berlijn en leer hoe je films regisseert, reviseert en post-produceert en transporteert naar het grote scherm.

    • Budapest, Hongarije

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van het Hongaarse BA-programma is om studenten een professioneel niveau van Hongaars te bieden in taal en literatuur. Het programma biedt taaltrainingen op basis van de ervaring van het Hongaars als een afdeling voor vreemde talen van de Eötvös Loránd University van Eötvös Loránd University , en benadrukt ook het belang van literaire en culturele studies. Oost- en Oost-Midden-Europa zijn in staat centrale actoren te worden in culturele en economische verbindingen tussen Azië en Europa.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    36 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Ontdek de spannende online bacheloropleiding engineering, speciaal voor jou op maat gemaakt bij IU International University of Applied Sciences. Dit programma garandeert een uitgebreid begrip van technische principes, waardoor u essentiële vaardigheden krijgt om uit te blinken in het dynamische en steeds evoluerende vakgebied van engineering.