BACHELORSTUDIES

3 Bachelor Programma's in European Business 2020

Een bachelor's degree is vaak de norm voor de toegang tot een aantal verschillende situaties werkgelegenheid. Het is ook de eerste stap in de richting van deelname aan graduate programma's. In de meeste gevallen is dit diploma vereist ongeveer vier jaar werk en een totaal van 120 studiepunten semester. Veel van de cursussen binnen het programma onder de paraplu van het algemeen onderwijs val een bachelor's, terwijl de overige cursussen neem een ​​kijkje op de voor het gekozen carrièrepad onderwerpen.

 

Wat is een Bachelor in de European Business? De Europese business programma biedt een goed afgeronde studie van het bedrijfsleven binnen een Europese context. Studenten meestal verdiepen in onderwerpen als fundamenteel business management, ondernemingsrecht, het internationale bedrijfsleven, Europese instellingen, wereldwijde bronnen, internationale logistiek, en in sommige gevallen een tweede taal. Deze cursussen zijn bedoeld om studenten voor te bereiden met interactieve en innovatieve zakelijke vaardigheden aan Europese zakelijke praktijken relevant.

 

Programma's een aantal bachelor op dit gebied kan een verdeling van de tijd doorgebracht in verschillende landen bieden. Stages en andere stagemogelijkheden worden aangeboden door een aantal verschillende scholen. Zodra de algemene klassen zijn voltooid, de studenten in dit programma hebben enige flexibiliteit, zodat ze kunnen beginnen om hun vaardigheden aan te scherpen in een bepaalde tak van het bedrijfsleven. Bij afstuderen, hebben deze studenten ook blootgesteld aan belangrijke zakelijke contacten via instructeurs en andere professionals.

 

De kosten voor het bijwonen van een van deze programma's kan variëren van de ene school naar de andere. Dit geldt met name wanneer de scholen over de landsgrenzen heen worden vergeleken. Voor nauwkeurige collegegeld en tegen betaling informatie, dienen potentiële studenten rechtstreeks contact opnemen met de school van keuze.

 

Afgestudeerden vaak bestudeerd, en misschien werkte, in enkele landen en blootstelling aan een aantal talen hebben.Dit zet de afgestudeerden in staat om concurrerende vacatures zoeken. Met beroepskwalificaties die worden herkend in meerdere landen, kunnen afgestudeerden banen met multinationals en bedrijven over de hele wereld te vinden. Veel afgestudeerden specifiek zoeken naar posities die hen in staat stellen om internationaal mobiel zijn. Functiebenamingen kunnen zijn personeel manager, project manager, junior adviseur en assistent accountant.

 

Als u geïnteresseerd bent in deze studie zijn, neem een ​​kijkje op de opties in de programmalijst. Scholen zijn opgenomen met lood vormen voor uw gemak. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

3 Resultaten in European Business Filter

Bachelor's in European Integration and Global Development

Bachelor
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

The aim of the European Integration and Global Development bachelor program is to prepare professionals for careers related to the development processes in Europe and abroad. ...

Lees meer

BBA - Bachelor in de bedrijfsbeheer - Europees management

United International Business Schools
BBA
06 apr 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Voltijdstudenten kunnen een Bachelor-graad behalen in 3 academische jaren van 9 maanden, voor een totaal van 9 kwartalen van 20 credits elk, of in 4 academische jaren voor een ...

Lees meer

Bachelor in de Europese levensmiddelenbranche

Aeres University of Applied Sciences
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Deze 4 jaar Bachelordiploma zal zich richten op ondernemerschap en innovatie in de Europese Food Business. De eerste twee jaar zul je een stichting in business management, mar ...

Lees meer