BACHELORSTUDIES

3 Undergraduate Studies (Bachelor) in Facility Management 2020/2021

Een bachelor's is meestal de eerste graad verworven in academische carrière van een student. Programma's bieden meestal een algemene hbo-opleiding evenals geavanceerde kennis en vaardigheden in een geselecteerde specialisme. De mate kan worden gebruikt voor de toegang tot een gewenste beroep of om de basis voor verdere studie aan de master-niveau lag.

 

Wat is een Bachelor in Facility Management? Facility managers toezicht op de activiteiten van een fysieke omgeving door de coördinatie van de ondersteunende diensten van de organisatie. Zij zorgen ervoor dat de gasten en werknemers zijn comfortabel, zodat de bedrijfsvoering soepel kan stromen. Curriculum richt zich op het begrijpen van de behoeften van de faciliteit eigenaars en huurders, evenals de integratie van technologie, processen en personeel om aan die behoeften te voldoen. Algemene business studies worden gecombineerd met een opleiding in bouwsystemen.Cursussen kunnen onder facility management principes, project management vaardigheden, eigendom planning en ontwikkeling, statistiek, economie, en HVACR systemen (verwarming, ventilatie, airconditioning en koeling).

 

Voordelen van het programma zijn de ontwikkeling van kritisch denken en probleemoplossend vermogen. Deze vaardigheden kunnen worden gebruikt om belangrijke doelen te bereiken en verbeteren van de kwaliteit van het leven.

 

De kosten van het nastreven van een Bachelor in Facility Management verschilt van de ene school naar de andere, afhankelijk van de locatie en het curriculum eisen. Mogelijkheden zijn beschikbaar op een wereldwijde schaal. Studenten moeten hun opties te onderzoeken en selecteer de keuze die het beste aansluit bij hun behoeften en doelstellingen.

 

Afgestudeerden kunnen een heldere vooruitzichten voor een loopbaan in het veld verwacht. Bedrijven, ziekenhuizen, luchthavens, hotels en evenementenlocaties moeten allemaal gekwalificeerde professionals om diensten te coördineren voor hun gebouwen.Monster banen omvatten bestuurder of planner van bouwtechnieken, facility manager of directeur, en de administratieve dienst manager. Vaardigheden kunnen ook worden toegepast op banen in aanverwante management posities zoals bouwkundige en constructie planner of systeemanalist. Extra leidinggevende posities zijn beschikbaar in de catering, schoonmaak en beveiliging organisaties. Afgestudeerden kunnen wensen om hun kennis en vaardigheden te gebruiken om hun eigen dienstverlenende bedrijven te starten.

 

Neem de eerste stap in de richting van een spannende en uitdagende carrière. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

 

3 Resultaten in Facility Management Filter

BBA in International Facility Management

Breda University of Applied Sciences
BBA
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Ben je een echte doorzetter met mensen en managementvaardigheden? Wilt u een omgeving creëren die goed is voor klanten en medewerkers? Facility Management is misschien iets vo ...

Lees meer

BSc (Hons) in Facilities & Workplace Management - Blended

Portobello Institute of Education
BSc
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Ben je geïnteresseerd in het bevorderen van je carrière in facility management met een BSc in Facilities and Workplace Management? Deze honours degree is ontworpen door Portob ...

Lees meer

Internationaal facility management

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Ben je geïnteresseerd in bedrijfskunde of denk je na over het bestuderen van een managementgerelateerd programma? Ben je creatief, een mensenmens en een goede organisator? Dan ...

Lees meer