Bachelor's Opleiding in Film Studies

Beste 34 Bachelor's Programma's in Film Studies 2019

Film Studies

Een Bachelor in Film Studies geeft studenten de mogelijkheid om te leren door middel van een hands-on benadering van studies, met inbegrip van de cinematografie, productie, bewerking, verlichting en sound design filmen. De mate biedt verdere professionele ontwikkeling door het meegeven van nieuwe kwalificaties voor studenten, en waardoor afgestudeerden om meer concurrentie in het personeelsbestand te worden.

Wat is een bachelor in Film Studies? Academisch, het is een programma dat studenten met fundamentele en basiskennis, zoals hoe rust de talloze elementen van het filmwerk naast elkaar. Eager deelnemers zullen ook leren over de unieke combinatie van theoretische kennis en filmmaken praktijk. Studenten kunnen kiezen opties uit een uitgebreid aanbod van cursussen, waardoor ze verschillende methoden toe te passen om de beweging technieken, films, en stijlen te analyseren binnen de mondiale filmgeschiedenis.

Er zijn verschillende redenen waarom studenten kiezen voor een bachelor in Film Studies verkrijgen.Het programma leert een verscheidenheid van concepten, waaronder visuele storytelling, de geschiedenis van de film en televisie, en filmgenre studies. Typisch verloop onderwerpen zijn regie, filmtheorie en productie, scenario's, internationale cinema, filmgeschiedenis, en animatie.

Het programma kosten variëren, afhankelijk van de instelling. Het programma duurt meestal tussen de drie en vier jaar. Men moet de school grondig onderzoek om ervoor te zorgen dat het programma boden hun verwachte doelen past.

Afgestudeerden die een bachelor's degree te verdienen kan zich vinden in de grote vraag naar een aantal carrièremogelijkheden, zoals een regisseur, scenarioschrijver, producent, cameraman en film editor. Deze kansen op werk worden steeds concurrerend. Studenten zullen een sterkere basis te ontwikkelen door met succes interactie met docenten, collega's en professionals uit de industrie door middel van intensieve leerervaringen.

Internationale mogelijkheden zijn mogelijk op een veelheid van scholen over de hele wereld. Online cursussen zijn een uitstekende keuze voor mensen die wonen in afgelegen gebieden wereldwijd met onvoldoende toegang tot een universiteit. Web-based programma's ook tegemoet te komen aan mensen die een flexibele planning vereisen. Naar de juiste school voor u te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer

Bachelor in de communicatie in film

Hong Kong Baptist University School of Communication
Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Hongkong

Film en Televisie Concentratie biedt een brede training in film, video en televisie, met aandacht voor relevante gebieden van theorie, geschiedenis en praktijk. [+]

Bachelors in Film Studies. Over

De Film Major biedt een uitgebreide en multidisciplinaire benadering van media-educatie die innovatief denken en creativiteit bevordert. Studenten van deze major worden intensief getraind in zowel praktische als theoretische dimensies van film- en mediastudies, scriptschrijven, film- en televisieproductie, animatie, postproductie en digitale media. Onze expertise in film- en televisieproductie en creatieve technologie stelt ons in staat nieuwe talenten te ontwikkelen die een bijdrage zullen leveren aan de snelgroeiende creatieve industrieën en de kenniseconomie in Hongkong, de regio Azië-Pacific en daarbuiten.

In de loop der jaren hebben we uitgebreide contacten gelegd met de filmindustrie en hebben we eersteklas professionals uitgenodigd om als adviseur te dienen. We zijn er trots op dat we een lijst hebben met alumni die vooraanstaande spelers in de branche zijn.... [-]


Bachelor in scenarioschrijven

South Gate Society Arts Center
Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Denemarken Aalborg

De vier-jaar scenarioschrijven mate richt zich op het ontwikkelen van kennis van genres, praktische toepassing, en publiceren van het werk, tijdens de bouw van platforms, netwerken en het leren van de vaardigheden die elke kunstenaar-ondernemer nodig heeft om hun bedrijf en merk op te bouwen. [+]

De vier-jaar scenarioschrijven mate richt zich op het ontwikkelen van kennis van genres, praktische toepassing, en publiceren van het werk, tijdens de bouw van platforms, netwerken en het leren van de vaardigheden die elke kunstenaar-ondernemer nodig heeft om hun bedrijf en merk op te bouwen.

Je zult niet alleen leren het ambacht van het schrijven, maar ook leren om meester instrumenten en technieken om een ​​carrière als schrijver te bouwen.

Begin je eerste jaar met een stichting in alle vormen van creatief schrijven. Het tweede jaar maak je kennis met de geschiedenis en de analyse van van scenarioschrijven met een focus op Hollywood en Global Cinema met lessen op 3-Act Structuur, Copyright, Schrijven voor een budget, het verrichten van onderzoek, en de kunst van de Pitch. Het derde jaar breidt door de studie van de hedendaagse film en aanpassing met een focus op documentaires en experimentele scenarioschrijven. Je ontwikkelt vaardigheden in de karakterontwikkeling en authentieke dialoog, maar ook leren hoe je een film beoordeling, synopsis, script-analyse, en filmografie schrijven. In je vierde jaar, schrijf je een feature-length scenario en query-agenten, terwijl het onderzoeken van kunstenaar residency programma's en het ontwikkelen van een marketing strategie, subsidieaanvraag en verfijnd toonhoogte.... [-]


Bachelor's Degree in Digital Film

SAE Institute North America
Campus Voltijd 32 maanden May 2019 Verenigde Staten Emeryville

De digitale film Bachelor of Applied Science-opleiding richt zich op de basis van technische competentie met behulp van software en apparatuur die geschikt is voor de branche en is ontworpen om studenten in slechts 32 maanden naar de industrie te halen. [+]

De Bachelor of Applied Science in Digital Film is een intensieve praktische en theoretische opleiding die studenten de kennis en vaardigheden biedt om het ontwerp en de creatie van visuele media vorm te geven.

Dit is een hands-on, op samenwerking gebaseerd, op projecten gebaseerd programma dat uitmondt in een belangrijk sluitstukproject dat steunt op het scala aan kennis en vaardigheden die tijdens het hele programma zijn opgedaan.

Studenten in de Digital Film Bachelor of Applied Science Program moeten leren om:

Bedenken, plannen, uitvoeren en leveren van filminhoud die voldoet aan de projectdoelstellingen.Integreer historische, kritische en theoretische principes in de praktijk van het maken van films.Duidelijke vaardigheid aan met apparatuur voor het maken van films, software en workflows.Vaardigheden in filmmaken toepassen op specifieke doelgroepen, inhoudsgebieden en distributieplatforms.Werk samen met anderen om een ​​reeks creatieve projecten effectief te plannen en uit te voeren.Analyseer, evalueer en bekritiseer filminhoud.Demonstreer creatief en technisch probleemoplossend vermogen.Bewijs professionele etiquettevaardigheden.Demonstreer effectieve mondelinge, schriftelijke en interpersoonlijke communicatievaardigheden.Demonstreer effectieve analytische probleemoplossende en kritisch denkvaardigheden, waar mogelijk met behulp van de wetenschappelijke methode.Lokaliseer, haal informatie op en evalueer informatie met behulp van geschikte onderzoekstools.TECHNISCHE EN PROFESSIONELE VAARDIGHEDENFilm productieMobiele mediaMedia PostproductieReclame / AdvertisingGrip en verlichtingeditingProjectplanning en -managementTitelontwerpVerhaaltechniekenFinanciering en distributieProfessionele levensvaardighedenUW LEREN ERVARINGOnderwijsprogramma's bijhouden die de beste praktijken uit de branche weerspiegelen om studenten voor te bereiden op een baan op instapniveau in de creatieve media- en entertainmentindustrie.Gebruik een gekwalificeerde, ervaren, professionele faculteit die het leren faciliteert.Lever leerplannen door praktijkgerichte activiteiten, begeleide discussies en beoordelingen van echte wereld, waardoor studenten de kans krijgen om toe te... [-]

Bachelor of Arts in Visual Representation (voorheen: Film and Media studies)

Budapest Metropolitan University
Campus Voltijd 6 semesters September 2019 Hongarije Boedapest

Je kunt uitgebreide theoretische en praktische kennis verwerven op het gebied van traditionele beeldtaal en afbeeldingen en de wereld van elektronische beelden, films en media bestuderen. [+]

Ons onderwijzend personeel bestaat uit de docenten van de voormalige afdeling Visual Imagery Representation en het Institute of Graphic Design, Media and Motion Picture Art. Het opleidingsaanbod op onze afdeling is uitgebreid met de klassieke uitdrukkingswijzen, zoals autonoom grafisch ontwerp en schilderen, evenals de digitale variaties van deze kunstvormen. Daarnaast geven de presentatie van de verschillende grensgebieden tussen toegepaste en mediakunsten nieuwe kleuren aan ons onderwijspalet.

Je kunt uitgebreide theoretische en praktische kennis verwerven op het gebied van traditionele beeldtaal en afbeeldingen en de wereld van elektronische beelden, films en media bestuderen.

... [-]

Bachelor in digitale filmproductie

SAE Institute Berlin
Campus Voltijd Deeltijd 24 - 42 maanden March 2019 Duitsland Berlijn +1 more

Als u gepassioneerd bent over films en op zoek bent naar een carrière in de filmindustrie, kijk dan niet verder. In dit programma ontwikkelt u de essentiële vaardigheden en kennis die wordt gebruikt in filmproductie, die over een reeks onafhankelijke en samenwerkende projecten werkt. [+]

OVERZICHT

Als u gepassioneerd bent over films en op zoek bent naar een carrière in de filmindustrie, kijk dan niet verder. In dit programma ontwikkelt u de essentiële vaardigheden en kennis die wordt gebruikt in filmproductie, die over een reeks onafhankelijke en samenwerkende projecten werkt.

Door het technisch te combineren met de artistieke vormt u een sterke portfolio en het vertrouwen om uw eigen weg naar uw droombaan te creëren.

Het studieprogramma bestaat uit twee vakken, het bekende en industrieel erkende SAE Digital Film Production Diploma en een voortgangskursus die u extra vaardigheden biedt en begrijpt in de creatieve industrieën, projectmanagement, intellectuele eigendom en gespecialiseerde filmtechniek, wat leidt tot Een internationaal erkende BA / BSc (Hons) Digital Film Production * -graad, gevalideerd door Middlesex University, Londen.... [-]


Bachelor of Fine Arts in Film Art

Paris College Of Art
Campus Voltijd 3 jaar January 2019 Frankrijk Parijs

Eeuwenlang zijn 's werelds grootste denkers en kunstenaars naar Parijs gekomen om te leren, te creëren en inspiratie op te doen. Dit programma geeft je de kans hetzelfde te doen. [+]

Eeuwenlang zijn 's werelds grootste denkers en kunstenaars naar Parijs gekomen om te leren, te creëren en inspiratie op te doen.

Dit programma geeft je de kans hetzelfde te doen. Via een baanbrekende samenwerking met het Emerson College kunnen studenten zich nu aanmelden voor de nieuwe, gezamenlijke Global BFA in Film Art.

In dit unieke programma kun je alles maken, van experimentele films en video's tot galerijinstallaties, webseries en openbare kunst. Kortom, je maakt de film en mediakunst die vormen en definieert onze multiculturele wereld. De globale leeromgeving van het programma helpt je om je interculturele competentie uit te breiden, je communicatievaardigheden te vergroten, je eigen aannames en referentiekaders uit te dagen en je een nieuw perspectief te geven - in het leven, in het leren en misschien door je cameralens. Zoals de beroemde Franse filmer Jean-Luc Godard zei: "Ik weet niets van het leven behalve door de bioscoop."... [-]


Bachelor in filmregie

Macromedia University of Applied Sciences
Campus Voltijd 7 semesters October 2019 Duitsland Keulen

Filmmakers zijn verhalenvertellers. Ze geven een visuele vorm aan de thema's die ons als mens raken. Ze creëren foto's en dialoog en zorgen voor intense, atmosferische stemmingen voor de kijker. Of het nu gaat om scenarioschrijvers, cameramensen of cutters, hun werk gaat altijd om kunstenaarschap. Maar de kunst van het maken van films vereist ook een hoog niveau van expertise, technische knowhow en vaardigheden voor projectmanagement. Filmmakers zijn allrounders die verantwoordelijkheid nemen en zichzelf organiseren, van het eerste idee tot en met de distributie. [+]

Filmregie (BA)

De uitgebreide cursus van Macromedia geeft je de best mogelijke voorbereiding voor het vinden en claimen van je individuele plek in de wereld van film en televisie. We benadrukken opzettelijk de sterke punten van traditionele verhalende cinema, fictieve en documentaire perspectieven en vormen. Speelfilm, documentaire of korte film, advertentie, videoclip of muziekclip - de Bachelor of Arts-kwalificatie met scriptschrijven, cinematografie, postproductie, productie en regie opent alle mogelijke opties voor u.

De universiteit is niet alleen een plek om te leren. Praktische oefeningen, een intensieve uitwisseling van ideeën met echte professionals uit de industrie en hoogwaardige workshops over speciale onderwerpen zijn net zo belangrijk voor ons als het onderwijzen van theoretische principes. Dat is wat studenten echt waarderen over Macromedia.... [-]


BFA in filmmaken

EICAR
Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Frankrijk Parijs

EICAR, de enige filmschool in continentaal Europa met een Engels taal curriculum, biedt een driejarige Bachelor of Fine Arts programma in filmmaken met 5 Specialisaties - Regisseren, Screenwriting, Camerawerk, produceren en bewerken. De School biedt graden en programma's met de nadruk op praktische filmmaken ervaring en teamwork. Wij zijn voorstander van directe studiowerk en oefeningen, waar lessen kunnen ... [+]

BFA in Filmmaking

EICAR, de enige filmschool in continentaal Europa met een Engels taal curriculum, biedt een driejarige Bachelor of Fine Arts programma in filmmaken met 5 Specialisaties - Regisseren, Screenwriting, Camerawerk, produceren en bewerken.

De School biedt graden en programma's met de nadruk op praktische filmmaken ervaring en teamwork. Wij zijn voorstander van directe studiowerk en oefeningen, waar lessen kunnen bezinken.

De programma's zich ook concentreren op een goed beheer van de filmsets, zodat studenten kunnen begrijpen hoe de dingen worden gedaan in de professionele wereld en hun vaardigheden en talenten dienovereenkomstig te ontwikkelen. Daarom richten we ons curriculum en filosofie over het verkrijgen van de juiste proces.... [-]


Bachelor of Fine Arts in digitale cinema

Mapúa Institute of Technology
Campus Voltijd November 2019 Filipijnen Manilla

Dit programma is ontworpen om studenten die zullen toetreden tot de gelederen van de nieuwe generatie onafhankelijke filmmakers trainen [+]

De School of Multimedia en Beeldende Kunsten van Mapua Institute of Technology biedt programma's die oneindige mogelijkheden van creativiteit verkennen in concept en de ontwikkeling van het ontwerp. Het innovatieve curricula zijn gericht op competenties en beter begrip van de kunst en de maatschappelijke impact te ontwikkelen. Instructies zijn ontworpen om zo veel mogelijk leerervaring een combinatie van traditionele kunst en opkomende multimedia-technologieën met de resultaten op basis van onderwijzen en leren systeem als basis om de voorwaarden voor een succesvolle lancering van de loopbaan van de afgestudeerden vaardigheden te voldoen.

Visie en Missie

Wij zullen wereldwijd worden erkend als een centrum van uitmuntendheid in Multimedia en Beeldende Kunst onderwijs door het verstrekken van aanwijzingen dat de huidige inhoud zijn, state-of-art in de levering en het inspelen op de uitdagingen van deze tijd.... [-]


Bachelor in de film- en tv-productiemanagement

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University
Campus Voltijd 6 semesters October 2019 Polen Krakau

Ben je geïnteresseerd in film of televisie? Wil je lid worden van een film- of tv-productieploeg in plaats van kijker te zijn? Als dat zo is, dan is deze cursus iets voor jou! [+]

Bachelor in de film- en tv-productiemanagement

Studeer in het Engels op Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University . In Krakau. GRATIS!

Idee

Ben je geïnteresseerd in film of televisie? Wil je lid worden van een film- of tv-productieploeg in plaats van kijker te zijn? Als dat zo is, dan is deze cursus iets voor jou!

Je verwerft een brede kennis van film en televisie. Je leert de taken van de bemanning van de film kennen, en leert de stadia van film- en televisieproductie kennen. Te beginnen met het script, door de opnameperiode tot aan de postproductie.

Je leert hoe te werken met scenarioschrijvers, regisseurs, acteurs, journalisten, DOP's, productie-soundmixers, decorontwerpers en editors.... [-]


Ba in de podiumkunsten

Link Campus University
Campus Voltijd 3 jaar October 2019 Italië Rome

De Performing Arts, met zijn drie routes (Performer, filmmaker, Producer), is in staat om studenten in staat zijn te werken in theater, film, televisie, musea, maar ook om hun eigen culturele startup vormen. [+]

ACHTERGROND

Vandaag de dag, de wereld van cultuur en entertainment biedt grote mogelijkheden om banen. De Uitvoerende kunst, Met zijn drie routes (Performer, filmmaker, Producer), is in staat om studenten in staat zijn te werken in theater, film, televisie, musea, maar ook om hun eigen culturele startup vormen.

KARAKTERISTIEKEN VAN DE CURSUS

De Performing Arts natuurlijk is meestal uniek in Italië, want het combineert de functies van een moderne academie met een opleiding van de ranglijst van universiteiten. Onderwijzen, wordt geleid door een onderwijzend personeel en professionals die hebben een sterke relatie met de wereld van het werk, die gebruik maken van geïntegreerde methodes van theoretische studie, talen van de show samen met de praktische ervaring van workshops en ontmoetingen met het beste kennen cijfers van de showbusiness. Dit geeft aan de studenten een stevige culturele achtergrond en expertise op het gebied van acteren, regisseren en productie. Een bijzondere aandacht wordt besteed aan de studie van het Engels, die essentieel is voor acteurs, filmmakers en culturele werkers die willen werken in de bloeiende markt voor de productie en internationale distributie.... [-]


BA in film, televisie en theater ontwerp

Al-Ahliyya Amman University
Campus Voltijd September 2019 Jordanië Amman

Sectie werd opgericht om de eerste van het College van Arts kern drama naar جامعة عمان الأهلية , het vertegenwoordigt een voortzetting en bevestiging van de leiding tussen de Jordaanse en regionale universiteiten. [+]

Design, film, televisie en theater

Sectie werd opgericht om de eerste van het College van Arts kern drama naar جامعة عمان الأهلية , het vertegenwoordigt een voortzetting en bevestiging van de leiding tussen de Jordaanse en regionale universiteiten.

De mens is de maker van het denken en de kunst en dan is de cultuur maker, zodat we in de voorhoede van onze strategie rehabilitatie van de afgestudeerde en bereid zijn om haar rol te vervullen in het bedienen van het land door specialisatie komt bovenop de communicatie en het discours tussen volkeren hulpmiddelen sluiten de associatie op het gebied van drama en media Invisibles, evenals de verbetering van het curriculum en onderhevig aan de voorwaarden en kwaliteitsnormen global, met inbegrip van dit vereist de ontwikkeling van een permanente structuur voor de uitvoering van het onderwijs technische en artistieke componenten.... [-]


Bachelor of arts (honours of algemeen) in communicatie media en film

University of Windsor, Undergraduate
Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Canada Windsor

Media zijn overal om ons heen. We zijn nu meer dan ooit, zowel individueel als collectief ondergedompeld in gemedieerde omgevingen, voor altijd verbonden met sociale netwerken, voortdurend communiceren via nieuwe media platforms en mobiele apparaten, en de consumptie van de producten van de mediacultuur op manieren die ooit ondenkbaar waren. [+]

Programma beschrijving

Media zijn overal om ons heen. We zijn nu meer dan ooit, zowel individueel als collectief ondergedompeld in gemedieerde omgevingen, voor altijd verbonden met sociale netwerken, voortdurend communiceren via nieuwe media platforms en mobiele apparaten, en de consumptie van de producten van de mediacultuur op manieren die ooit ondenkbaar waren. De inhoud die we ontvangen en te creëren door middel van deze verschillende media beïnvloeden de manier waarop we denken, wat we denken, hoe we gedragen ons dagelijks leven en hoe we de wereld ervaren.

Studenten in Communicatie, Media en film zijn in het midden van het verkennen van de meest dynamische veranderingen in onze steeds complexer medialandschap evenals de bredere culturele, sociale, economische en politieke implicaties van hedendaagse en opkomende technologieën.... [-]


Bachelor in Cinema and Television

Bahcesehir University
Campus Voltijd 8 semesters September 2019 Turkije Istanboel

Film and Television Department offers its students a comprehensive education program that incorporates theoretical and practical knowledge required in a professional and academic career. [+]

Film and Television

Film and Television Department offers its students a comprehensive education program that incorporates theoretical and practical knowledge required in a professional and academic career. Our department aims to provide students the theoretical background, culture, education, and skills for creating and analyzing fiction and non-fiction audio-visual products for cinema, television, radio and new media.

The program aims to educate professionals to meet the needs of film and media industries. Our graduates work in different positions in the cinema and television sector, as directors (of films, commercials or TV shows), directors of photography, scriptwriters, editors, sound designers, television programmers, film and advertisement producers.... [-]


Bachelor internationale theaterproductie

Ohio Northern University
Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Columbus

Onze unieke programma richt zich op theatrale ontwerp, productie en regie - in de VS en internationaal. U zult afstuderen met een gedegen kennis van de culturele en praktische verschillen in theaterproductie, die u voor te bereiden op een breed scala van loopbanen in het theater, opera en touring producties. [+]

Kruip achter het MAGIC

Onze unieke programma richt zich op theatrale ontwerp, productie en regie - in de VS en internationaal. U zult afstuderen met een gedegen kennis van de culturele en praktische verschillen in theaterproductie, die u voor te bereiden op een breed scala van loopbanen in het theater, opera en touring producties.

We mag dan klein zijn, maar onze mogelijkheden zijn groot. In feite, ons theaterprogramma rivalen wat je zou vinden in een serre. Onze internationale theaterproductie studenten podium tientallen campus en de gemeenschap producties. Ze omgaan met gerenommeerde ontwerpers, regisseurs, toneelschrijvers en choreografen uit de VS en landen als Schotland, Estland, Ierland, Mexico en Engeland. Ze reizen ieder jaar naar de Verenigde Staten Institute of Technology Theatre conferentie, zodat onze studenten contacten met werkgevers en bedrijven uit alle hoeken van de Verenigde Staten te maken. Ze landen ongelooflijke stages bij gezelschappen, en ze studeren in het buitenland.... [-]