BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Filosofie in Portugal

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Studenten van de Filosofie zal ontwikkelen kritische en systematische aanpak voor de oplossing van de problemen in verband met verschillende contexten, het ondersteunt zich op rationaliteit. De fundamentele problemen die worden geprobeerd op te lossen door de filosofie, zijn het begrip van de werkelijkheid, de oorsprong van de kennis, waarden, rede, verstand, het bestaan ​​en de taal.

Portugal, officieel de Portugese Republiek, is een land gelegen in het zuidwesten van Europa op het Iberisch schiereiland. Portugal is 900 jaar oud, en hoewel het een relatief klein gebied, is een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Universidade do Porto is het meest populair bij buitenlanders die bestaan ​​uit 11% internationale studenten.

Bachelor's Opleiding in Filosofie in Portugal

1 Resultaten in Filosofie, Portugal Filter

Filosofie

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities
Bachelor
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Portuguese (Portugal)
Campus

onderwijsdoelstellingen: kritisch redeneren capaciteit en productie van een conceptueel gelede toespraak, coherent en handelde met strengheid; ...

Lees meer