BACHELORSTUDIES

4 Bachelor Programma's in Financiële Analyse 2020

Een undergraduate programma is een cursus van drie tot vier jaar van de studie in een bepaald gebied. De helft van de cursussen wordt meestal besteed aan algemeen vormend onderwijs, zoals wetenschap, de geologie, en wiskunde. Studenten worden blootgesteld aan een verscheidenheid van vrije kunsten klassen, zodat ze een minderjarige om hun diploma toe te voegen indien gewenst.

Je kunt je afvragen, wat is een bachelor in Financial Analysis? Dit programma leidt studenten met geavanceerde vaardigheden in de economische en financiële analyse, de inrichting van hen met een gezonde basis van de manier waarop de economie en de markten te bedienen. Het doel is het verstrekken van afgestudeerden met een gedegen kennis van de commerciële zakelijke omgeving. Cursussen varieert, maar de meeste programma's zijn onder andere klassen in corporate finance, macro-economie, persoonlijke rijkdom management en computermodellen.

Bachelor-opleidingen bieden studenten vele professionele en persoonlijke voordelen.Naast een toename van het salaris, de meeste studenten hebben de neiging om uitzonderlijke mondelinge en schriftelijke communicatie, interpersoonlijke talenten en organisatorische vaardigheden te ontwikkelen.

De kosten in verband met het verdienen van een bachelor's degree variëren, afhankelijk van onder andere factoren, op de locatie van de instelling. De studenten moeten contact opnemen met specifieke scholen die hen interesseren om inschrijvingen vergoedingen en collegegeld kosten te bepalen.

Het verdienen van een bachelordiploma in de financiële analyse kan de deur naar vele loopbanen in investment banking, economie, accounting, financiële planning, en nog veel meer te openen. Sommige afgestudeerden adviseren om zaken op het verhogen van de winst en het verminderen van blootstelling aan financiële risico's. Anderen te helpen private equity klanten groeien van hun beleggingsportefeuilles. Velen kiezen om beleidsmedewerkers te worden, het bijstaan ​​van de overheid om betere keuzes te maken voor de werkgelegenheid, de economie, het openbaar vervoer, of huisvesting.Studenten kunnen er ook voor kiezen om hun carrière te versnellen door steeds een accountant, auditor, of commissionair.

Veel internationale kansen en op internet gebaseerde programma's zijn beschikbaar voor flexibele en handige klassen die de actieve leven van de drukke professionals tegemoet te bieden. Om te beginnen met een cursus te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

4 Resultaten in Financiële Analyse Filter

Bachelor of Science in Fraud and Financial Crime Investigation - Financieel onderzoek

Utica College Online
BSc
<
Deeltijd
<
40 maanden
Engels
Online

Het online BS in onderzoek naar fraude en financiële criminaliteit leert vaardigheden en technieken voor het verzamelen, analyseren en bewaren van bewijs van financiële wandad ...

Lees meer

BSc (Hons) Financiële analyse

Sunway University
BSc
jan 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

De BSc (Hons) Financial Analysis-graad is ontworpen om te voldoen aan de toenemende vraag naar kwaliteitsvaardigheden en expertise in de financiële dienstverlening. Door zich ...

Lees meer

Bachelor Economics: boekhouding, analyse en audit

Saratov Socio-Economic Institute
Bachelor
<
Voltijd
<
4 jaren
Russisch
Campus

Accountant - een van de weinige beroepen die in de vraag in alle gebieden en sectoren van de nationale economie.

Lees meer

Bachelor of Science in Fraud and Financial Crime Investigation - Fraudepreventie en -opsporing

Utica College Online
BSc
<
Deeltijd
<
40 maanden
Engels
Online

Het online BS in onderzoek naar fraude en financiële criminaliteit leert vaardigheden en technieken voor het verzamelen, analyseren en bewaren van bewijs van financiële wandad ...

Lees meer