BACHELORSTUDIES

5 Bachelor Programma's in Financiële Planning 2021

De meeste mensen die full-time werken proberen opzij te zetten wat geld voor hun pensioen. Door het verdienen van een Bachelor in Financial Planning, kunt u helpen allerlei mensen zorgen voor een financieel stabiele toekomst voor zichzelf na de pensionering.

Wat is een Bachelor in Financial Planning? Deze opleiding richt zich op de basisprincipes van financiën en succesvolle beleggingsstrategieën. Studenten leren hoe te plannen voor een financieel stabiele toekomst. Cursussen hebben de neiging zich te richten op de fundamentele beginselen van de financiën en de investeringen, alsmede de belastingen, estate planning, pensioen planning, financiële analyse, risicobeheer en meer. Studies duren meestal ongeveer vier jaar in beslag, en vele opleidingen kunnen online worden ingevuld.

Er zijn verschillende voordelen om meer te leren over de financiële planning, met inbegrip van de mogelijkheid om uw persoonlijke financiële toekomst beter te beheren.Planning voor het pensioen en meer is een groot deel van het leven, en met deze mate, krijg je om anderen te helpen slimme financiële keuzes voor de toekomst.

De kosten van het verdienen van een bachelor in financiële planning varieert sterk, afhankelijk van de instelling waar het programma en de duur van de studie. Het bijwonen van lessen op de campus kan komen met een ander prijskaartje dan het bijwonen van lessen online. Voor meer informatie over alle van de kosten die gemoeid zijn met uw programma te leren, moet u de school van uw keuze zorgvuldig onderzoek.

Voor het grootste deel, het verdienen van een Bachelor in Financial Planning kwalificeert afgestudeerden om financiële planners worden, op voorwaarde dat zij de certificering aan een Certified Financial Planner (GVB) worden verkregen. Dit soort werk is naar verwachting de groei sneller dan het landelijk gemiddelde in de VS hebben door het jaar 2020. Afgestudeerden van dit soort programma's kunnen ook streven naar post-graduate graden voor nog hogere betalen van financiële posities.

Aangezien veel financiële planning programma's zijn volledig online beschikbaar is, is het gemakkelijk in te vullen en in te dienen applicaties via het internet. Om meer te leren, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

5 Resultaten in Financiële Planning Filter

Bachelor in het zakenleven (financiële planning)

University of South Australia Online
Bachelor
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Online

Van superannuation en belasting tot estate planning en risicobeheer, deze mate bereidt je voor op het navigeren door het complexe financiële planningslandschap en helpt je kri ...

Lees meer

Bachelor of Commerce (Financiële Planning)

University of Wollongong Faculty of Business
Bachelor
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Financiële planners moeten niet alleen inzicht hebben in financiën, maar ook in boekhouding, management en marketing.

Lees meer

BCom Hons in Financiële Planning

University of Johannesburg
Bachelor
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Het doel van de kwalificatie is om de toegepaste competentie te ontwikkelen en de expertise van de student te verdiepen in de analyse, interpretatie en toepassing van financië ...

Lees meer

BSBA - Persoonlijke financiële planning

Shippensburg University - John L. Grove College of Business
BSc
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Het veld van financiële planning maakt een aanzienlijke groei door. De behoefte van het publiek aan professioneel financieel advies is drastisch toegenomen als gevolg van de v ...

Lees meer

Bachelor in Financiën

Elizabethtown College
BSc
sep 2021
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Heb jij een passie voor investeren? Denk je dat je hebt wat nodig is om een financiële instelling te leiden? Overweeg ons Finance-programma. Je leert financiële planningsvaard ...

Lees meer